donderdag 19 augustus 2010

mijn eigen stofspektakel

Ik heb gekozen om niet naar Birmingham te gaan ,er komt hierna zoveel leuks te doen en mijn vakantie was al zolang met zoveel verwennerij en inspiratie heb ik al zoveel,,er liggen stapeltjes tekeningetjes/schrijfsels van wat ik ooit wil maken. Dus heb ik vandaag eindelijk een paar pakketjes gemaakt van het bloemenvrouwtje. Er lag al best een hele tijd een bestelling voor 4 pakketjes, dus heb er gelijk maar een paar extra gemaakt die kun je hier vinden : Fresh Flowers 
Hier even een kiekje waar ik deze heb in gepakt.Gelukkig weer in het zonnetje,gisteren viel er wel 40 mm regen en dan denk je meteen dat de herfst aangebroken is.
En dan even later komt de koerier en is mijn stoffenspektakel helemaal compleet en gaan we toch de herfst in met Wrapped and Paisly en Summers End, allemaal heerlijk bruinige stofjes, nou dames van de stofjesclub hier kun je zien wat je de volgende maand kan verwachten in je brievenbus.Morgen komt je augustuspakje, deze gaat over een klein uurtje op de post.

Prettige dag ,
Bep

4 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Bep, héérlijk! voor mij mag de herfst er zo maar aankomen! met alle stofjes die er bij horen,net alle zomerbloemen gesnoeid die over de paden waaiden, we konder er niet meer door, Hmmm, ik heb gewoon soms al zin in appeltaart als ik al die appeltjes zie hangen, de herfst is helemaal mijn ding !! ( zal wel komen omdat ik ook in de herfst van mijn leven zit, hahaha)

groetjes, Jeannet

Kom Achterom zei

mooie stoffen hoor maar ik zag een geweldig mooie tafelpoot Wat gaaf zeg!!!
Ik heb hem helemaal bewonderd.
fijne avond
Yolanda

yvonne zei

Bep het ziet er weer gezellig uit de lapjes.
Maar zo als je weet hebben wij hier in Belgie de slakken post .
Dus ik moet wat langer wachten gr yvonne

Daniëlle zei

Ze zijn weer helemaal super Bep!! Zou een mens zomaar een stukje van willen hebben hihi!! veel plezier met snijden en niet te veel aaien he hihi!! Mooie avond, liefs, Daniëlle