maandag 16 augustus 2010

het word gezellig en bijna af

Het rustpunt koffiehoekje is bijna ingericht,zoals je ziet is de elektra nog niet af en de buitenkant moet nog in de aflak.Vanmiddag worden de boodschapjes gehaald en vanavond de borden geplaatst aan de weg,dus morgen officieel open. ik verwacht echt nog geen fietsers of wandelaars dat heeft toch zeker een paar jaar nodig om te groeien,maar voor de echtgenoten voor de bezoeksters van de winkel en voor wie hier een kopje koffie/thee wilt zetten staat de deur wagenwijd open.
De hele ruimte is 2,5 bij 2,5 meter waarvan het toiletje eraf gaat (die is wel helemaal ready). Ook een koelkast met verfrissende drankjes is niet vergeten. Het kastje heeft een rouannerie gordijntje gekregen die met de vogeltjes en de theepotjes stammen nog uit mijn theetuintijd.
Prettige dag
Bep

23 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een heerlijk koffiehoekje!

Lieve groetjes, Ria

Miranda zei

Nu maar hopen dat het er niet te gezellig gaat worden....zodat al die mannen er niet meer weg te slaan zijn! Hihihi, super hoor.

Simone zei

Jemig, wat verwen je die mensen toch! Echt helemaal leuk!

Vlijtig grietje zei

Dat ziet er prachtig uit!!!!

Groet van Saskia.

Daniëlle zei

Is een hele mooie stalling wanneer het regent voor mijn DH hihi (erg he), had je trouwens nog foto's gehad van je tuin gehad of nog niet? Mooie dag verder, succes met het aflakken! XXXD

ria vogelzang zei

Super, dat is voor alle "andere-helft-quilters" zeker een extra trekpleister!!
Of noemen we het de "wachtende-helft-hang-plek"....... :))
(Sorry, beetje melige bui......)
Maar wel een superplekje!!

quilting Jeannet zei

+Het zal bij jou eens niet gezellig zijn Bep, hihihi.....(((((ik zal het eens in de groep gooien hier om op de fiets langs te komen,ze zijn dol op fietsen, en mijn heerlijke Johnnie is DOL op koffie zoals het een rechtgeaarde brabander betaamt...

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

Dat ziet er sfeervol uit Bep. Ik hoop dat er veel mensen gebruik van zullen maken. Een leuk initiatief, die Rustpunten.

Marianne zei

Echt weer op z'n "Beps" gezellig! Ik kom snel bij je langs om het huisje in het echt te bewonderen en ik heb weer "dringend" stofjes nodig. O ja en hier heet het "uutbloashuusken"
Liefs, Marianne

bep zei

Hoi Marianne,de uutblaashuuskens heb ik gezien bij jullie,die naam vind ik nou veel leuker,Bep

GRANNY'S HOUSE zei

Als ik ooit in de buurt ben..........het ziet er nu al gezellig uit!

Groetjes
Ines

Else zei

Nou dat is een super "mannestalling"! Heerlijk op zijn op zijn Bep's, VRESELIJK gezellig. fijne dag, groetjes Else

Annelein zei

Oh Bep,laat de mensen wel weten dat een druppeltje koffie op die prachtige quilts bij jou geen probleem is... Ik weet nog de eerste keer dat ik bij jou in de keuken kwam en jij de quilts als gebruiksquilts over tafel had liggen.

Ik had het niet meer...

Anoniem zei

Wat een ontzettend leuk en lief idee van je Bep! De titel van het artikel over jou (die ken je nog niet denk ik, blijft even een verassing) klopt dus als een bus! Nog een paar daagjes ....

Berna zei

Dat ziet er heel gezellig uit. Het wordt toch hoog tijd dat ik eens in Hall kom kijken.

bep zei

Getverderry Tineke je maakt mij helemaal nerveus, maar ik vind het steeds leuker worden,jij veel plezier in Birmingham,wou graag mee,maar delen kan ik mij niet,Bep

Anoniem zei

Bep,
Fijn dat je weer terug bent van vakantie zodat we weer van je logs kunnen genieten.
Het Oetpoesthoeske is ook mooi geworden. En zodra we weer eens de kans krijgen om richting Hall te gaan, komen we ook weer langs, dat is zeker.

En de Hexacon quilt, die wordt al groot..

Veel groeten van Jantje

Ineke zei

Na gisteren een aantal keren geprobeerd te hebben om een reaktie te plaatsen, zonder succes, vandaag nieuwe kansen. Ik vind het zo'n leuk uitrustplekje, ga zeker als het eens mooi weer wordt, uitproberen. Kan ik meteen weer in je stofjeshoek/bak grabbelen. Groetjes

Loveforpiemonte zei

Ooh wat leuk joh enne ik blijf jaloers op je lettertype hoor.
Groetjes en een fijne week,
Madelon

Groetjes Joyce zei

Jammer Bep dat het nèt te ver fietsen is...... Als ik dat zou doen zou ik een week komen logeren om uit te rusten.....en dan heb ik niet genoeg aan het koffiehoekje......;0))
Hartstikke gezellig ziet het er weer uit!!

Balsemien zei

Oh Bep wat leuk. Ik zet de auto op de hoek, laad mijn fiets eraf en kom dan even bij je uitusten ;-))

Anoniem zei

Vanaf de Stay-Oké hotel in Eerbeek ben je er langs het kanaal in een ogenblik. Via de Mooie Route via Hall door bos en zandpaden is het ook heel goed te doen.

Groetjes van Jantje

Hennie zei

Gezellig Bep, prima koffie plekje toch ! !
Groetjes Hennie.