donderdag 18 februari 2010

Even relaxen

Het was mij het weekend wel in Rijswijk. Het was een fijne ervaring samen met Anna. Natuurlijk zoals gewoonlijk een fikse migraine er achteraan en ik maar steeds denken; hoe kom ik er toch aan? Maar ik heb wel geleerd met de tijd, het hoort bij mij en als het voorbij is, is er weer energie voor 10.
Soms lastig die pieken en dalen, maar het maakt wel dat het verrassend blijft. Nu even lekker onderduiken bij de Winterspelen, wat een genieten toch. Ik heb het geluk dat ik om 5 uur altijd op ben, dus dat komt helemaal goed uit, heerlijk mijn Rouenneries logcabin erbij met die voorjaarskleurtjes, om door te quilten en de ochtend kan niet meer stuk. De kale pop gaat vandaag ook in de voorjaarskleertjes.
Nu misschien nog wat warmer weer en de hele dag kan niet meer stuk!
Prettige donderdag, Bep

7 opmerkingen:

Marijke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marijke zei

Even overnieuw, niet nagelezen.
Bep, heb genoten van je stand op de beurs in Rijswijk.
Was erg blij dat je de Franse Generaal- en de Old Primerose Inn FQ voor mij had meegebracht.
Old Primerose Inn heb ik verder ook niet kunnen vinden op de beurs ondanks dat de kleuren zo mooi zijn.
Wat vervelend dat je van zo'n beurs een migraine overhoud, hoop toch dat je het blijft doen.
Ben benieuwd wat voor kleertjes de popjes aan krijgen, zal vast wel weer leuk worden.
Groeten Marijke

Daniƫlle zei

Pop inmiddels aangekleed? De stof onder de popjes is anders ook niet verkeerd!! Mooie kleur joh! Veel plezier met het quilten van de logcabin! Mooie avond nog! Groeten, Daniƫlle XXXD

quilting Jeannet zei

Heeee, Beppie! ben je al bijgekomen van Rijswijk??? je had het er ook zo druk met van alles, over een paar weken kom ik richting zwolle, dus langs jou, vrijdag 12 maart, dan kom ik even een bakkie doen hoor, ik neem wel DS en DH mee.....mag dat ? ( die hoeven geen bakkie hoor...hahaha)

hartelijke roetjes, jeannet

Anne zei

Hopelijk is je migraine alweer wat afgezakt inmiddels en heb je lekker kunnen prutsen met je poppekleren en Rouenneries....

bep zei

Hoi meides,ik voel mij een stuk beter ,het doorquilten gaat gestaag door,wil hem voor Zwolle afhebben, de stof die aan de achterkant zit is ook een Modastofje en van de pop wil ik een Rouannerypop maken,maar met een andere leuke combimatie,is nog even zoeken,maar lukt wel.
De tijd dringt ook al weer richting Zwolle en er komen steeds nieuwe spulletjes deze kant op die ik ook graag netjes in de winkel zet.
Enne jeanette,ik heb echt bakkies zat hoor!
groetjes Bep

Rosa C. zei

Die Rouenneries is wel echt prachtig. En dank voor de link. Liefs van Rosa