zaterdag 20 februari 2010

Alle spulletjes weer thuis

Zo langzamerhand begin ik er weer voor te zorgen dat alles wat ik gemaakt heb en in Doesburg stond weer een plekje thuis krijgt en ik kan er dan zo elke dag van genieten. Zo ook deze haas, die toch maar 2,5 jaar helemaal eenzaam in het kastje onder de poort van de Meipoortstraat heeft gebivakkeerd. Hij heeft helemaal niet geklaagd, waarschijnlijk heeft hij vele bewonderaars gehad. Maar nu het misschien wel voorjaar gaat worden, is het wel heel toepasselijk dat hij voor mijn keukenraam staat en eindelijk weer eens een zonnetje te zien krijgt. Samen met mij, want ik zie het Hallse zonnetje ook weer, sinds alles weer terug is.

De haas heb ik 7 jaar geleden gemaakt en velen hebben hem tijdens een workshop in dezelfde keuken gemaakt.

prettig weekend, Bep

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een schttige haas, Bep, en fijn dat 'ie een mooi plekje bij je thuis heeft gekregen. Ik wens je een fijne week toe, en ik zie je zaterdag in Zwolle.

Anne zei

Hij is nu dus niet meer het haasje gelukkig, ochetoch, 2,5 jaar alleen in zo'n kastje zitten!
En wat zit beer Martha daar eigenwijs zeg,lief quiltje ligt er ook onder lijkt het.......
Gezellig weekend Bep.

Anne.

GRANNY'S HOUSE zei

Het is een lekker ding en hij zal wel blij zijn dat hij bij jou in de keuken mag staan, heerlijk naar buiten kijken en lekkere kook- en bakluchten opsnuiven ;-))
Je log cabins uit je vorige logje zijn trouwens ook vreselijk mooi, wat een prachtige stof is het toch, ik kan er geen genoeg van krijgen.
Nog bedankt voor je complimentje, ik ben altijd zo'n mieren jeweetwel, maar ik kreeg hem niet netter geappliqueerd, het zij zo.

Fijn weekend en groetjes
Ines

ria vogelzang zei

Heerlijk dat ie nu mag genieten van het zonnetje; lekker dicht bij jou in de buurt! Eigenlijk zie je hem al genieten; heb je goed gekeken??
Maar ook voor jou: geniet van alle mooie dingen die je hebt gemaakt en zo ik het kan zien: het zijn er vele....!!
Geniet van je weekend! (wat een "geniet"-bericht is dit toch geworden....... ;))) ..)

quilting Jeannet zei

Ohhh, Bep, hij kan wel naast mijn Bunny zitten....en vorig jaar heb ik ook haas Nino bij jou gekocht, ook al zo,n lieverd.... Ik ga me ook eens in de zon zetten Bep, lekker voor de moestuin, voor het schuurtje op de bank, ogen dicht en mijmeren over de lente.....Goed weekend!!

groetjes, jeannet

Daniƫlle zei

Kun je hem af en toe een een aai over z'n bolletje geven!! Want het is toch maar een braaf beestje, nooit geklaagd, altijd op wacht, heeft heel wat quilters voorbij zien komen, zeulend met al dat heerlijks hihi! Mooi weekend! Knuffel XXXD

jeanet zei

Hoi Bep, naast alle zonneschijn kom ik je ook een Sunshine award brengen! Want na al die drukte en de drukte die nog gaat komen, wens ik je heel veel zonneschijn toe. Ik zie je heel graag op de handwerkbeurs in Zwolle. Groetjes Smoek

Ingrid. zei

Wat een schatje dat haasje . En ik denk je ook wel in Zwolle te zien net als vorig jaar...
Fijne avond , groetjes van Ingrid.

Gerry zei

Tot ziens in Zwolle (vrijdag).
Mag die mooie Paashaas dan mee of moet hij op het huis passen?
Gerry