woensdag 28 oktober 2009

Natuurlijk geinspireerd


ook ik word geinspireerd door andere, vooral van overzeese, ontwerpsters. Of zij raken van mij geinspireerd :) zou zomaar kunnen. Maar ik probeer wel origineel te blijven, van kopieren houd ik niet. Ik wou graag een jurkje met een puntjes-pasje en dat ging heel makkelijk. Daarna een lijfje er omheen en dat is alles.


Het kleine poppetje lag al 2 jaar te wachten, nu past ze heel mooi bij deze vintage engel/pop. Het patroon is voor de kerstengel-inloopochtend op 25 november. Je krijgt hem dan niet helemaal af, maar het is wel gezellig werken en waarschijnlijk heb je het jurkje af. De rest kun je thuis afmaken. Kijk voor meer info in de Agenda.


Ik wilde jullie nog aan Truffel voorstellen. Het is een enorme aaibare, zachte en donsige kater van 6 maanden.Vanwege vervelende omstandigheden is hij nu bij ons komen wonen en het gaat heel prima met de andere katers en het hondje. Hij is alleen nog schrikkerig, maar springt al wel op mijn schoot. Ik heb er een heerlijk troostknuffel bij en weer een levend beestje om voor te zorgen. Ik ben helemaal dol op hem.


Tot slot nog dit bordurwerkje van Stacy Nash Primitives. Het is door Simone geborduurd. Het lijkt net of het al weer voorjaar is, het past goed bij het weerbeeld van nu!

Prettige dag, Bep

8 opmerkingen:

Leuk dat je langskomt... zei

Het ziet er weer allemaal even prachtig uit. Ben erg benieuwd wat jullie afgelopen maandag hebben gemaakt.

Hartelijke groet, Willeke

Daniƫlle zei

De kerstengel is een plaatje!! Lijkt me best een boef die Truffel! Heeft tie je bolletjes wol al ontdekt :))) Het borduurtje is helemaal lief! Wat een heerlijk weertje he! mooie dag nog verder!

Guusje, zei

Wat een leuke pop en wat een mooie poes heb je er weer bij. Het borduurwerk is ook weer ontzettend prachtig.

bep zei

Hoi Willeke het was een schaapje en deze week zal ik het een keer laten zien.
Danielle het is nog geen boef hij moet heel erg wennen,hij knuffelt wel heel veel.
Het was heerlijk weer en heb heerlijk bij V en D Arnhem op het dakterras gezeten met gezelschap en een potje thee.
Ik ben heel blij met het borduurwerkje en ik ga er voor zorgen dat het een mooi plekje krijgt.Prettig avond, Bep

Cindy at her Country Home zei

Lieve Bep, even zeggen dat ik door jou geinspireerd ben met m'n eerste poppetje "Listen to your hart" wat ik dan weer via Tanja heb gekregen! Een prachtige wereld voor me open gegaan. Heb Rosette gesproken en zo lief van je dat je naar me had gevraagd, ook ik MIS je heeeel erg lieverd. Probeer ook echt met kerst zondag weer bij je te zijn! (moet gewoon hahah...) En wat heeft Simone dat toch weer mooi gemaakt met haar gouden vingertjes PRACHTIG! Dikke zoen van Cin x

Cindy at her Country Home zei

ps ben helemaal vergeten te zeggen dat ik TRUFFEL zo'n schatje vind, een poezepoot en knuffel van mij XX en Truffel je zit in paradijs bij bazinnetje Bep ruilen? hihihihi

Balsemien zei

hoi Bep,
Mooie pop heb je gemaakt. Ik denk dat Truffel het bij jou heel goed zal hebben. Het patroontje van Stacy Nash is mooi!

bep zei

Cindy,gezellig dat je wilt komen,groetjes Bep