woensdag 14 oktober 2009

De breikeuken

Wel heel wat anders als jullie van mij gewend zijn... Een logje over Breien!

Op de kerstzondag (29 november) zal Nelly van de Breikeuken aanwezig zijn.

Nelly raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in allerlei vormen van handwerken, doordat haar moeder ook altijd met van alles bezig was.

Op dit moment houdt ze zich vooral bezig met breien, borduren en quilten.

Nelly: "Op het gebied van breien geef ik workshops in verschillende technieken. Sokken breien, vlechtbreien en dubbelbreien zijn enkele voorbeelden. Sinds een recente verbouwing heb ik in onze woonkeuken de beschikking over een grote tafel die uitnodigt om gezellig met veel mensen omheen te gaan zitten. Vandaar de naam breikeuken.

Ook al omdat ik net als bij het koken graag creatief handwerk: vanuit een foto of een patroon ergens geheel je eigen draai aan geven! Ik vind het erg belangrijk dat een middag / avond workshop volgen, een combinatie is van een middagje uit, gezellig samen zijn, met breiers onder elkaar, en bovendien een nieuwe techniek leren."

Op de Kerstzondag zal Nelly aanwezig zijn met vele voorbeelden van de verschillende breitechnieken.

Verder ben ik bezig om nog een exposant naar Hall te krijgen, maar daarover later meer en ik ben een idee aan het uitwerken voor de workshop die dag. Dus reserveer 29 november maar vast in je agenda ;)

Nu eerst de handwerkbeurs in Rotterdam, misschien zie ik je daar!

Prettige dag, Bep

NB: de webwinkel is gewoon open tijdens de beurs, alleen zullen bestellingen pas vanaf dinsdag 20 oktober verder verwerkt worden.

6 opmerkingen:

Daniëlle zei

GRRRR, ik had al tijd tekort ;). Ligt nog een truitje dat ook nog een naaldje behoeft. Tot een vrijdag! Succes met inpakken!

atelier bep zei

Hoi Danielle tot vrijdag,groetjes Bep

Anoniem zei

Ziet er ook leuk uit, die breiwerkjes. Maar ik verheug me eerst op zondag, en kom je zeker even gedag zeggen.

Groet, Jeanette

Anoniem zei

wat een leuke kraam had je zeg ,ik moet mijn tijd echt beter in gaan delen ,want ik zag zoveel leuks dat ik ooit wil maken ,ik ben gauw weggerend met mijn konijntje en ik heb me toch prachtig garen erbij gekocht , ik was de gelukkigste klant op de beurs!!!!!!!!!!!!!!!!groetjes hilly

Anoniem zei

Wat een leuke stand hadden jullie toch op de beurs. Ik vond het heerlijk rondsnuffelen tussen de mooie lapjes en nieuwe ideeen opdoen!

Balsemien zei

He Nelly (en Bep!),
Het lijkt me erg leuk om eind november langs te komen als je open huis hebt. Ik verheug me er nu al op!