woensdag 30 september 2009

We gaan lekker door

De meesten van jullie kennen mijn pipowagen,vroeger heette mijn winkeltje "De Pipowagen". Mijn schoozusje heeft zelfs dit bordje voor mij geschilderd.

Ik reisde de hele omgeving af om op braderie├źn, schaapsscheerdersfeesten, privefeestjes, winkeliers en kerstmarkten mijn zelf gemaakte poppen en beren te verkopen. Men kende mij in de hele omgeving als BerenBep en was heel populair mede door de vriendelijke prijsjes. Maar de groei zat erin en mijn armen en schouders konden niet zo veel meer maken. Na een tijdje heb ik besloten een winkeltje te worden en thuis te blijven en mijn workshops uit te breiden en werd ik gevraagd om met de atelierroute van Brummen mee te doen. Ik werd Theetuin en Atelier en heb dat 4 jaar met veel plezier gedaan. Heb vele interressante en boeiende ontmoetingen gehad en heb veel geleerd. Nou daar ga ik weer hier is ook weer van alles van te vertellen. Het verleden achtervolgd mij. Een boek schrijven zou zo maar kunnen...

Het gaat hierom dat ik gisteren mijn pipowagen leeg heb gehaald, alles her en der opgeslagen, om hem een nieuw verfje te geven. De bedoeling is dat het 29 november met de Kerst Opendag een echte expositieruimte wordt.

Maar ook de derde slaapkamer boven wordt nu onder handen genomen.

De tweede slaapkamer is ook klaar, maar is nu tijdelijk opslag en werkruimte voor mij. Dus jullie zien; stil zitten doen we niet! De verbouwing gaat gestaag door. En het is ook fijn om nieuwe plannetjes te hebben.

Hier nog even mijn Harvest Home die aan de muur hangt, wel even nog de stitchery vastzetten,want het hangt iets.

Prettige dag, Bep

3 opmerkingen:

supergoof zei

Die plannetjes van jou zijn altijd leuk!
Ik heb er zin in,om in de pipowagen te kijken,... kwoudathetalzoverwas,....

Lotte van der Linden zei

Hoi Bep, Wat leuk om die foto-van-ervoor te plaatsen, ik vind het altijd weer een wonder als je van zo'n puinhoop toch iets prachtigs kunt maken. Ik bedoel dus die slaapkamer, zou niet durven om die schattige pipowagen een puinhoop te noemen. Wel leuk om die ook eens van binnen te zien. Je bent er maar druk mee. Komt dat nou ook door dat lege nest gevoel? Veel moed, wijsheid en sterkte gewenst, vooral straks bij de laatste loodjes die iedere keer weer het allerzwaarst zijn. tot gauw weer een keer in Hall, Lotte.

conny's quilts en creaties zei

Wat wordt het allemaal weer mooi Bep!