dinsdag 8 september 2009

Eerste inloopochtend


De eerste inloopochtend is altijd wel spannend... Ik denk vaak ze willen mij niet meer, maar het komt elke weer weer goed! Vanochtend dacht ik; zullen we in de keuken blijven zitten...


...maar natuurlijk werd het dit heerlijk plekje. Er is een oud werkje gemaakt; het trommeltje met het speldenkussentje erop. Heerlijk nagezomerd met zijn allen en natuurlijk vergeten een foto te maken zo gekwebbeld werd er.
Prettige dag, Bep

3 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een gezellige plek om te zitten !

Annelein zei

Nou Bep, het was gezellig druk en ik heb erg genoten. Je hebt mij een heerlijk ochtendje bezorgd. Gisteren heb ik nog een kleine stitchery gemaakt om als label te gebruiken op het doosje. Vanmorgenvroeg de laatste steekjes gezet. Het is een miniquiltje geworden. Heb al een idee hoe ik het wil bevestigen aan het doosje maar daar heb ik manlief bij nodig.

Wat ben ik blij dat je voor de tuin hebt gekozen. Heerlijk om buiten te zitten, bezig te zijn met je favoriete bezigheid en rondom het geroezemoes.

In je winkeltje heb ik ook weer veel leuke pakketjes gezien, maar er moet nog zoveel af...

quitlodge Gerda zei

Nou Bep, dat ziet er zeer gezellig uit!!! Ik moet maar eens een gaatje gaan zoeken om die kant uit te komen. Nou ja, meer een gat eigenlijk, want het is wel een eindje uit de buurt. Mar waar een wil is, is een weg dus dat gat zal er ook wel komen! Tot dan.