donderdag 10 september 2009

Limburgse woensdag


Hier het beeclubje van Jacqueline van de Log Cabin, ze was er zelf niet. Tja, de winkel hè?! Maar deze gezelligerds wel. Terwijl ik hondsvervelend verkouden zat te snotteren en niezen aan tafel hebben ze zich wel vermaakt aan de tafel in de keuken, wel even buiten kunnen koffie drinken.


En natuurlijk brachten ze het bekende taartje uit Limburg mee, die was heerlijk! Jullie nog hartelijk dank voor deze gezellige dag. Enne... jullie waren erg zoet en ik hoor het wel wanneer er een van jullie verkouden is ;)
Prettige dag Bep

4 opmerkingen:

Annelies zei

Sterkte met je verkoudheid Bep !

bep zei

Het gaat ietsie pietsie beter,ik kan mij niet herinneren zo verkouden te zijn geweest,het is bijzonder hinderlijk.groetjes Bep

Jacqueline zei

Hoi Bep,
Dat ziet er inderdaad erg gezellig uit, volgende keer kom ik zeker mee. De dames hebben een geweldige dag gehad, ondanks dat je verkouden was, hebben ze van deze dag genoten. De werkstukjes waren ook erg leuk.
Tot gauw ? Jacqueline

Rosa C. zei

Wat ziet het er allemaal gezellig uit, Bep. Kan ook niet anders bij zo'n warme persoonlijkheid. Ben onlangs een blog gestart en daar staan o.a. theemutsjes op, die ik gemaakt heb met jouw patroon, gekocht in Doesburg. Laat me maar eens weten of je er tevreden mee bent.Groetjes van Rosa