woensdag 22 april 2009

Verwendagen bij zus Anneke

Lekker even er uit naar Bedum in Groningen, naar zus Anneke.

We zijn eerst naar Atelier Lawi geweest en Willy had de koffie en een plakje cake klaarstaan. Anneke heeft zelfs een lapje gekocht! Ze gebruikt nooit lapjes maar een lavendel zakje maken voor haarzelf of voor haar patienten doet ze wel.

Willy snijd voor mij ook een lapje af.

Hier een foto van het Eemshotel waar je zo heerlijk over de waddenzee kunt kijken en dromen. Daar kwam het niet van, want wij kletsen wat af met zijn tweeën. Gisteren gewinkeld en koffie gedronken in Groningen. Fototoestel vergeten, maar als je in Groningen komt moet je zeker het koffieterras van V&D bezoeken. Het uitzicht daar is adembenemend!

Het waren een paar fijne dagen. Anneke bedankt voor je gezelligheid en je verwennerijtjes, tot heel gauw op je grote feest. Ik heb zin aan je feestje. 40 jaar getrouwd is een geweldige prestatie, ik heb er bewondering voor!

Prettige dag allemaal, Bep

4 opmerkingen:

gerda zei

Ha G*E*Z*E*L*L*I*G* even met je zus op stap!! had je nodig hé...
hopelijk ben je weer helemaal opgeladen ;0)))
fijne dag..

Anoniem zei

HE BEP ,

HET WAS ZEKER GEZELLIG ZO SAAMPIES,
MOETEN WE VAKER DOEN!
DE LAVENDELZAKJES ZIJN AL KLAAR,
DIE LIGGEN AL LEKKER TE GEUREN
IN ONS NIEUWE BED.

LIEFS ANNEKE

bep zei

Ha die Anneke,leuk dat je even schrijft,die zakjes liggen natuurlijk in je mooi nieuwe bed,ik ben nu ook tevreden,gisteren op de fiets naar Zutphen en weer terug met een pracht van een nieuw dekbedhoes en dekbed,ik was net een pak ezel,liefs terug Bep

Willie zei

Hallo Bep en Anneke , fijn dat jullie zo hebben genoten van je dagje Delfzijl.Ik vond het geweldig leuk dat je bij mij bent geweest . En dat Anneke haar lavendelzakjes al klaar heeft.
GEWELDIG ANNEKE.
Bep we zien mekaar weer gauw.
Groetjes Willie