maandag 6 april 2009

Doesburg op 5 april

Het was in het stadje een drukte van jewelste. Het nieuwe prachtige hotel Doesburg werd geopend, een stuntvlieger gaf om 2 uur een prachtige show in de lucht. Wat een spektakel zeg! Zo mooi, steeds langs de kerktoren. Het hotel heeft ook een grand cafe met een overweldigend uitzicht over de IJssel.

Op het pleintje in het Gildehof was het ook gezellig. Op de foto zie je Loeki zitten met haar serviesgoed. Het was een fijne zondagmiddag met gezellige bezoeksters.

Hester heeft van dit pannel een mooi kussen gemaakt, zo heerlijk zomers. Ze maakt nu ook een quiltje van het pannel. Binnenkort meer hier over. Prettige dag Bep

4 opmerkingen:

Gerda van der Kort zei

Hoi Bep, ik heb echt heel lief gekeken, maar helaas, we vonden het toch iets te ver. Heb ik nu weer spijt van natuurlijk! Fijn, dat het een geslaagde dag was voor jullie.

Cindy at her Country Home zei

Hallo lieverd, bijna kwam deze juf "Kakel" naar je toe gereden... een afspraak hield me tegen. Maar heb mezelf plechtig beloofd dat ik mijn gaspedaaltje en stuurtje richting Doesburg staat afgesteld, dus tot binnenkort. En je vogels... je krijgt uiteraard van mij weer de primeur stuur ik je per email. Ontzettend veel liefs van Cin en geniet van de lente X

supergoof zei

*Zwaai naar Loekie*
:o)

Wat een mooi kussen van Hester! Hoop snel weer eens bij jou rond te kunnen kijken.
Fijne dag vandaag!

Heidi zei

Hallo Bep! Je blog is nieuw voor mij terwijl ik ben zelf al erg lang aan het bloggen. Ik hoop in de komende maanden met een groep van de dames in mijn quiltgroep eens bij jou langs te komen. Ik heb al lang in je winkel een kijkje willen nemen. Het ziet er geweldig uit. Nu ga ik een vanaf het begin in je blog kijken.

Hugs en groetjes ~
Heidi