maandag 16 februari 2009

Weer thuis

Even een berichtje over de quiltdagen in Rijswijk. Het was heerlijk om weer vele bekenden gezien te hebben, een flink aantal zie ik het as. weekend in Zwolle wéér. Nu eerst even uitrusten.


Hier Hester en Gerhard die mij geholpen hebben.


Mijn Engelse vriendin Kim van "Worn and Washed".


En dit is mijn eigen buit van de beurs: twee rollen stof van Kim, een lapje met bloemetjes, een bundeltje Japanse rode stofjes en de mooie, grote balspeldenkussen die ik heb gekregen van Kim. Hij is heel hard en gemaakt van de boorden van overhemden.
Prettige dag, Bep

10 opmerkingen:

Annelies zei

Twee beurzen zo kort op elkaar is niet niks. Sterkte, maar ook veel plezier.

Anoniem zei

Fijn dat het zo gezellig was . Misschien ga ik ook naar Zwolle... Zo ja , dan kom ik zeker je mooie spullen bewonderen !
Groetjes Ingrid.

bep zei

Ingris ik denk dat als je naar Zwolle gaat heel veel hebt om te bewonderen,zo,n groot aanbod aan stands,misschien ontmoet ik je dan nog wel,groetjes Bep

Hester zei

Jeee, je had wel even mogen zeggen dat je een foto maakte had ik nog even m'n haren gekamt en een kleurtje op de lippen gedaan..

GRANNY'S HOUSE zei

Het was een hele gezellige beurs, maar naar mijn idee kleiner dan andere jaren,

Groetjes
Ines

bep zei

Hester,je zag er prachtig uit en zo tussen die lapjes en spulletjes let niemand op je,de lapjes krijgen de voorkeur is wel jammer natuurlijk als je jezelf zo keurig op doft natuurlijk,tot vrijdag meid,rust nog maar even uit.
Ingrid er waren inderdaad minder stands ,maar wel heel mooie deze keer,groetjes Bep

bep zei

Ik bedoel natuurlijk Ines ipv. Ingrid,dat komt omdat ik veel mail en dan wil te vlug gaan,ik denk dat jullie dat wel herkennen,doei Bep

Anoniem zei

Gelukkig heb je fijne hulp met de beurs gehad!! Wel druk twee na elkaar.
Succes in zwolle!!
Ik begin ook wel een beetje te twijfelen of ik maar eens naar een beurs zal gaan. Lijkt mij wel reuze gezellig om bij jullie te staan met een kraam....

De stand ziet er reuze mooi uit, Bep!!

Anoniem zei

Hoi Bep,
Wat een leuke stofjes zijn dat van Worn and washed! Veel sterkte tussen twee beurzen in en ik kom vrijdag in Zwolle graag even bij je neuzen!

Anoniem zei

ik vond rijswijk heel leuk en ben goed bij je geslaagd, wel verleidelijk om ook weer naar zwolle te gaan.nou wie weet....

groetjes wilma n.