vrijdag 27 februari 2009

Alweer een oudje


Bij het zien van dit quiltje krijg ik enorme heimwee, heimwee naar de tijd dat ik dagen aan een quiltje zat te prutselen,veranderen, meimelen over een volgend quiltje... Mijn hoofd staat eigenlijk nooit stil, altijd vooruit denken wat er allemaal nog meer mogelijk is. Ik moet zeggen nu ik maar een ietsje ouder word, er meer rust komt. Dit quiltje heb ik 7 jaar geleden gemaakt toen ik 40 uur per week tuinierde en mijn kinderen alleen mijn achterkant zagen. Het is wel een schatje en ik heb hem van stal gehaald omdat een aardige mevrouw om een patroontje vroeg.
Prettige dag Bep

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk he, dat beetje meer rust!
Lijkt me voor je dierbaren ook een stuk gezelliger > een rustige voorkant i.p.v. een nimmer tijdhebbende achterkant.

Hester zei

Oud of niet het is een schatje.

bep zei

Je hebt wel gelijk dat is ook veel gezelliger,maar vaak toch moeilijk het zit in mijn aard om een beetje druk te zijn.
Maar ze vinden me wel een gezellige moeder ,tenminste dat zeggen ze.
Dag Hester,groetjes Bep

Anoniem zei

Ik vind het heerlijk als mensen een beetje druk zijn met hun hobby.
Die mensen hebben altijd wat te vertellen.
Ik ben zelf ondernemer en met handwerken kan ik juist mijn hoofd leeg maken.Jammer dat een dag geen 48 uur heeft.Ik kom uit een familie waar altijd gewerkt en gehobbyt word en zie dat juist als een voorbeeld om zover als het kan alles uit het leven te halen.
Geniet van het leven want het duurt maar even is mijn motto.
Groetjes Marlies

bep zei

Marlies,je hebt helemaal gelijk hoor,handwerken is een heerlijkheid ,ik kan er niet omheen,maar tuinieren heeft het ook,heerlijk even van de wereld zijn.

Vandaag geen foto,,ik ben de hele tijd druk om de webwinkel te vullen,wat een werk zeg en gelukkig heb ik Simone die mij fantastisch helpt,kzou niet zonder kunnen.
Even wennen aan het systeem,ik heb nooit gedacht dat ik nog dat allemaal zou leren,het is best leuk.Er zijn veel aanmeldingen voor de nieuwsbrief,ik ga er gauw eentje schrijven,maar eerst thuis nog wat orde brengen,mijn hele slaapkamer ligt overhoop,we krijgen morgen een ander bed en eindelijk nieuwe vloerbedekking ,alles moet er dus uit,nou jullie horen het wel druk druk druk.
Maar als je je nog wilt opgeven voor de nieuwsbrief kan dat via de webwinkel.is heel makkelijk,fijne zondag Bep

Cindy at her Country Home zei

Bep, je doet me steeds weer verbazen! Je blog ook zo gezellig maar je website, (zucht) zo GEWELDIG! Precies jezelf en complimenten voor Simone, toppie hoor!
Wat was onze ontmoeting weer erg leuk, helaas was ook ik erg moe. Maar ben er weer bij hoor hahahah...
Ga nog even je webwinkel bekijken terwijl Henri mij al roept voor het eten, dilemma's hahaha..
Liefs van Cin X