zaterdag 21 februari 2009

Mijn hulpje Lucille


Het was vandaag een hele drukke dag op de beurs en mijn voeten zakken bijna door mijn steunzolen heen, maar de hulp van Lucy was geweldig en net zo heerlijk als vroeger. Bedankt Luus!


Vanavond heerlijk relaxen bij deze heerlijke muziek van Ane Brun, een meisje uit Noorwegen die een geweldige, gevoelige stem heeft en die ik vorige week voor het eerst bij Paul de Leeuw heb gehoord en gelijk verkikkerd op haar stem.
Morgen het laatse geniet-dagje in Zwolle. Jeanet krijgt van mij mijn complimenten voor de organisatie van deze geweldige beurs, ze heeft dit toch allemaal bereikt. Prettig weekend Bep

6 opmerkingen:

Ineke zei

Nou, ik vond het heel leuk, gisteren en wat goed dat je mij herkende (met bril). Liefs Ineke (uit Apeldoorn)

Miranda zei

En jawel de nieuwe weblog heb ik zelfs in de States gevonden. Hij ziet er erg gezellig en leuk uit en kom zeker nog eens neuzen als je on-line winkeltje open is. Groetjes

Anoniem zei

Leuk om je spullen "live" te hebben gezien .Echt erg mooi allemaal.
Mijn popje in hartje waarvan ik gister het patroon bij je gekocht heb is af en staat op m'n web-log.
Fijne dag , groetjes Ingrid,

Hester zei

De site ziet er super uit. Erg mooi, en volgende week lekker shoppen in de web-winkel. Veel succes.

Anoniem zei

o,o,o wat ziet het er toch allemaal gezellig uit en wat baal ik er toch steeds meer van dat ik niet kon komen naar Zwolle!!

josé zei

Hallo Bep wat ziet dit er allemaal prachtig uit. Je foto's bekeken genoten hier Groetjes van José die bij jou de doos met huisjes heeft gekocht.

HOME IS WHERE JOUR HART IS. Ik ben er nog steeds heel blij mee Dank je wel nog Bep..