zondag 26 april 2015

vandaag

beetje brocante, een mand vol met scrabzakjes voor 2,50 euro, koffie met oranjetompoes, een tafel om aan te werken, 15 % korting op de lapjes van 25/55 cm. een beginnend zonnetje zijn allemaal verleidingen om jullie vandaag naar Hall te laten komen
en misschien geeft  deze verleiding wel de doorslag om te komen,ik ben in ieder geval weer onder de indruk van het uitlopende groen in onze tuin en geniet daar met volle teugen van
kijk maar mee:


is toch om van te genieten, elke dag komt er een kleurtje of stukje groen bij,
een mooi dag,
Bep

7 opmerkingen:

BezigeBijMirjam zei

Het brocantehoekje ziet er erg leuk uit. En dan de tuin. Prachtig al die kleuren en het frisse groen. Ik ben een paar dagen in Sauerland om te wandelen met vriendinnen. En dan lopen we onder en langs dat tere groen. Werkelijk heel mooi. Ik geloof dat het nu in Nederland weer droog is met een flauw zonnetje. Misschien geeft dat de doorslag om bij jou aan te komen. Fijne dag in ieder geval.

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Veel plezier vandaag Bep, het ziet er fantastisch uit.
Groetjes
Wietske

Marians Quiltblog zei

Het ziet er prachtig uit Bep. Wat kan je daarvan genieten hè! Ik ben net terug uit Nantes en ga genieten van mijn gekochte boeken om zo weer inspiratie op te doen.
Fijne dag vandaag.
Groet marian

Truus zei

Mooi he al dat frisse groen. Bij jullie zijn de fruitbomen al verder dan hier-ze beginnen net met wat groene blaadjes te krijgen.
Gezellige zondag
groetjes,Truus uit Drenthe

Ageeth Dorsman zei

O, woonde je maar niet zo ver bij mij vandaan, Bep, want het ziet er allemaal zo heerlijk uit bij je, dat ik zo zou willen aanschuiven.
Een fijne dag vandaag en groetjes van Ageeth.

Els zei

O Bep, wat ziet het er gezellig groen uit! Groetjes Els

Sis Voorn zei

Zo een prachtige tuin !!!