woensdag 16 mei 2012

bij An thuis

Dit is een klein detailtje van de antieke quilts uit 1700/1800 die wij gisteren even mochten bewonderen bij An Moonen thuis.
Wat hebben wij genoten van haar verhalen. En An zou ons verrassen en nou dat heeft ze gedaan om ons al dat moois te laten zien.
Maar heel even mochten de quilts bloot aan het licht om daarna weer in de grote plattedozen te verdwijnen. Wat een goede zorg krijgen ze van An. An zelf vond het ook weer heerlijk om ze even te mogen zien. Voor ons was het een ware sensatie en voelden ons zeer vereerd.
En hier staan we met 13 ademloos te koekeloeren naar al dat moois.
En hier een  An die een lapje voor houd als krablap
An het was een heerlijke middag en ik denk voor mij zeker niet de laatste keer, ik ben een ware fan van je.
Daarna hebben we een heerlijke pannenkoek gegeten bij de overbekende Strijland in Rheden en de dag was helemaal compleet.
Meides het was erg gezellig en ik kon eigenlijk niet wachten om weer aan de lapjes te gaan. Maar na een paar dagen tuinwerk en een volle buik kon ik niets anders doen dan weg te zakken onder mijn eigen quiltje op mijn oude bank.
En hier is mijn tuinwerk van deze week te zien:

de vijver wieden
de middelste beukenhaag is 70 cm. ingekort

de lapjesoogst van het moederdag weekend
een prettige woensdag,
Bep3 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Goedemorgen Bep, wat geniet ik toch van je blog. Je hoort niet regelmatig iets van me, maar je kleurt mijn dag altijd heel erg mooi. Bedankt daarvoor. Groet, Wieke

Lida zei

Wat een bijzondere ervaring was dat, om dat prachtigs te mogen aanschouwen! Geweldig! Hard gewerkt! Lief die lapjes! Fijne dag
Lida

Made by Meet zei

Wat leuk dat je bij An geweest bent en wat zal dat allemaal prachtig zijn geweest! En je tuinwerk is ook helemaal geweldig. Wat ziet het er schitterend uit! Ennuh die hexa- po√ęzie-lapjes zijn ook helemaal om te smullen...
groetjes Meta