zaterdag 11 juni 2011

Summer Christmas in Hall

Ik heb mezelf maar vast een kerstgeschenk gegeven nl. een nieuwe naaimachine. De oude is niet helemaal jovel meer en ik wou ook eens gaan proberen om machinaal te quilten. De andere word gemaakt en dan kan ik hem voor de workshops gebruiken.  Op dit moment krijg je een quiltplaat gratis bij een nieuwe Bernina, dus de keus was niet moeilijk. Gelukkig had ik de financien bij elkaar en gisteren kwam hij. Ik hem hem bij
Maar gelijk de
aan elkaar gestikt . Ik krijg binnenkort een les en ga proberen om het met de machine te handquilten. Ik krijg een 11 tal van deze stofjes waarschijnlijk in Juli binnen.
Vandaag de winkel weer open en ik heb nog niet helemaal opgeruimd dus snel maar aan de gang.
een prettig pinksterweekend,
Bep

5 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Heerlijk een nieuwe machine en wat een mooi tuinkleed.

Groetjes
Ines

Lida zei

Veel succes en plezier met je nieuwe machine, zal even wennen zijn, maar dan wil je je oudje echt niet meer terug! Ook succes met het quilten! Fijne pinksterdagen, groetjes
Lida

Guusje, zei

Wat een leuk kleed en wat fijn dat je een nieuwe machine hebt. Daar zul je heel veel plezier van hebben en nu maar oefenen. Geweldig toch.

Anoniem zei

Uitstekende keuze heb je gemaakt Bep!

Annelein zei

Heerlijk Bep, een nieuwe machine. Ze hebben inderdaad goede service.

Mijn machientje is er voor een onderhoudsbeurt geweest (komen ze gratis halen en brengen) en deed het daarna weer prima!!!!

Heel veel plezier met de nieuwe aanwinst...