dinsdag 11 januari 2011

een nieuw begin

Het lukt mij maar steeds niet om binnen een niet gele foto te maken, ik probeer van alles, dus toch maar die cursus fotografie oppakken. Zou best willen dat het mijn tweede hobby werd. Maar tijd voor mijn eerste ontbreekt echt wel dus het  zit er ook even niet in dat er een tweede hobby bijkomt.
Ik dacht dus deze 3 vakantieweken een groot deel aan mijn handwerkjes te kunnen besteden. Is dus helemaal niet gelukt. Wel veel tijd besteed aan luieren, filmpjes kijken, opruimen en voorbereiden voor onze eventuele verbouwing, mijmeren, gezellig met de kinderen opgetrokken, mijn nieuwe computer onder controle krijgen en een beetje gewinkeld. Kortom alles even losgelaten.
Ook de stofjesclub is ingepakt en word donderdag weer gepost. De pakjes voor de Belgische meisjes is al gepost.
Nu is het weer de beurt aan de inloopochtend , jullie zien de drie meisjes liggen dus het zal wel met die kleuters te maken hebben. Ik verklap het nog niet morgen zie je er meer van. En natuurlijk vanaf 12 uur de winkel weer open.
De vakantie zit er weer op en het waren een paar heerlijke weken en ik hoop dat de energie weer voldoende opgeladen is voor het komende seizoen. Een seizoen met drie beurzen, verrassingsochtenden, open zondagen en een feestelijk tweede Paasdag. We hopen natuurlijk allemaal dat het een heerlijkwarmweer  tijd gaat worden en dat we snel van het groen,bloemen en vogels in de natuur mogen genieten.
Nu aankleden en de verder de ochtend voorbereiden voor je het weet is het half tien,
prettige dag, 
Bep

6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Beppie ook weer "Back in Town", en vanmorgen je eerste verassingsochtendje, je kon er geen beter weer voor treffen......enne, je foto,s zijn altijd heel sfeervol hoor, het ligt niet aan het materiaal wat je hebt maar aan wie er achter de camera staat, ik zie wel eens foto,s met van die grote perscamera,s gemaakt en dan denk ik, weinig uitstraling, en foto,s met simpele cameraatjes die heel veel sfeer hebben en waar je door geraakt word.Ga jij maar lekker door met waar je mee bezig bent, ik ben benieuwd naar je nieuwe webloguistraling.

Simone zei

O jee, nu neemt de druk wel toe... ;) Er wordt aan gewerkt! Maar heb geduld...
Met je foto's is niets mis hoor! Het is nu eenmaal heel lastig om binnen met flits goede foto's te maken.
Succes vandaag met je 1e dag na de vakantie...

jolanda zei

Die foto's met het wat 'gelige' licht vind ik juist wel goed passen bij jouw sfeertje. Maar inderdaad vind ik fotograferen 's avonds ook erg moeilijk.
Trouwens... overdag vind ik het ook lastig. Ik zie vaak op die woonblogs van die mooie foto's waarbij het onderwerp mooi in beeld is gebracht en de achtergrond heel vaag is, dat wil ik ook zo graag, maar bij mij lukt dat niet hoor.
Het is zo jammer dat er maar zo weinig uren in een dag zitten hé? Ik heb ook al gedacht over een cursus fotografie, maar ik heb nu al tijd tekort pffffff.
Fijne dag, liefs jolanda

GRANNY'S HOUSE zei

Ik stoor me niet aan jou gelige foto's, vind het wel wat hebben en past ook goed bij je weblog.
Alles ziet er weer gezellig uit en die 3 kleuters zijn om op te vr...

Groetjes
Ines

Simone zei

@Jolanda; Heel veel van die mooie foto's zijn ook bewerkt met fotobewerkings programma's!!!

Annelein zei

Zucht Bep, kijk ik net op je webwinkel om te zien wanneer de eerste verrassingsochtend is. Heb ik hem vanochtend glad gemist....

De foto van de meisjes maakt het enigszins goed. Ik heb er twee half af ergens liggen. Daar ga ik deze week maar eens mee verder.

Wat je foto's betreft, je mag ze dan wat gelig vinden... maar ik geniet er altijd reuze van ;).