maandag 24 januari 2011

de namen

Berthe heeft gemaild en
 heeft de de leukste namen voor de Engel en de kleine meid verzonnen volgens Berthe. Ik ben blij met de namen. In tegenstelling tot eerdere berichten is het Jeanette uit Wassenaar die heeft gewonnen.
Wies en Leuntje gaan ze heten. Gefeliciteerd Jeanette ,wil je mij mailen en je adres doorgeven,dan kan ik je prijs naar je toesturen. Ik wil je wel vragen of je echt naar de quiltbeurs gaat, zo niet dan kan ik andere meisjes blij maken met de vrijkaartjes en verzin ik wel wat anders voor je. Is zonde als ze maar blijven liggen.
Berhe was erg laat met mailen, maar ze is nu zelf druk met een blog maken, want haar grote avontuur naar Suriname gaat over een klein aantal weekjes beginnen. 4 maanden Stage op een school en daarna 1 maand  door Brazillie rondtrekken. Moeder leert skypen, ik hoop dat ik het goed schrijf, maar dat is in ieder geval om veel contact te houden met elkaar. Ik ga maar niet te hard roepen dat ik haar zal missen, anders gaat ze misschien nog niet eens. Het is voor haar natuurlijk heel erg geweldig dat ze deze mogelijkheid krijgt in haar leven.
Nou verder ga ik vandaag met deze heerlijke borduurtjes van
aan de gang en Berthe heeft mij aangespoord om maar eens een boek te gaan lezen en haar en mijn keus viel op dit boek.
 Samen zijn wij grote fan van Anna Drijvers haar acteertalent  ( Bright Flight hebben we al vele malen gezien )en ben benieuwd of ik haar schrijftalent  ook mooi vind ,
nog een prettige maandag,
Bep

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke namen zijn het geworden. Leuk ook dat je leert Skypen: is een mooie manier om contact te houden. En wat een mooi metalen koffertje zie ik daar op de foto: waar heb je die nu vandaan? ;-)

bep zei

O Gert wat, heb ik jouw lang niet gezien zeg, word toch weer hoog tijd. Het koffertje was echt het enigste wat ik bij de groothandel mee heb genomen. En iemand anders wou het al afpakken,zou ik toch met lege handen naar huis gegaan zijn, groetjes Bep

Anoniem zei

Ik vond het een leuke verrassing om jullie onverwacht tegen het lijf te lopen. Ik hoop je in de Haarlemmermeer weer te zien: op zaterdag sta ik zelf op de beurs, heel misschien ga ik zondag nog "incognito"

Anoniem zei

Wat leuke namen zijn dat. Gefeliciteerd Roos!

Anoniem zei

Leuke namen. En wat een reuzekans voor Berthe zeg ... Suriname. Ja je zult haar best missen, ik spreek uit ervaring, maar ze komt weer terug en dat is dan een feestje!

GRANNY'S HOUSE zei

Leuke namen en wat spannend voor jou, maar voor Berthe is het een droom en skypen is niet zo moeilijk hoor Bep.

Groetjes
Ines

Janny Schoneveld zei

Van harte gefeliciteerd Roos.
Leuke namen.
Ja dat is even slikken Bep, een kind zo ver weg. Ik weet er alles van.
Skypen is echt leuk en makkelijk.
Sterkte als ze gaat.

Betsie zei

Wies en Leuntje zijn hele leuke namen, die passen erg goed bij deze popkes!!!

Maar volgens mij heeft Jeanette de namen geraden!!!

Roos dacht aan Julia en Poppo!

bep zei

Ik weet het Betsie er was wat verwarring,maar ik heb het veranderd het is inderdaan Wies en Leuntje en Jeanette heeft het gewonnen,ik weet niet wie Jeanette is maar inmiddels heb ik contact met haar over de namen. Bep

quiltlodge gerda zei

Wat een geweldig leuke namen! Vooral Leuntje vind ik heel erg leuk en lief klinken. Jeanette van harte gefeliciteerd! En Bep, het is bepaald niet leuk ald je kind zo ver weg zit, maar als je dan haar enthousiaste verhalen leest en regelmatig kan skypen, dan zul je zien dat je hart wordt vervuld met trots en vreugde om de prachtige ervaring die zij opdoet en meeneemt de rest van haar leven. En dan... het weerzien op Schiphol!!!! Ik weet er alles van en geloof me, dat is een GEWELDIG moment.