zondag 12 december 2010

gezelligheid

het was gisteren een gezellig dagje op de kerstmarkt in Hall. Het vriendelijk weer speelde natuurlijk een grote rol.
Het was wederom leuk om de vele Hallse gezichten te zien . Het leukst vind ik om te zien hoe de jeugd opgroeit tot volwassenen, een aantal heb je al jaren niet gezien en ze veranderen zo in uiterlijk.
Nog twee keer ga ik er met mijn spulletjes staan en daarna ga ik als als vrijwilligster dan ga ik heerlijk in het boerenkooleten kamertje helpen. ( zie foto hieronder )
Hier een foto van het shantikoor en wie goed kijkt ziet mijn zwager Martin mee zingen.
een sfeer foto in de kerk van Hall
 voor de Hallse kniepertjes heb ik jammer genoeg geen tijd gehad
mijn spulletjes uitgestald
en dan mijn hulpjes in de middag
Dus ik ging om 12 uur naar huis samen met een aantal van mijn familieleden die op bezoek, waar het ook gezellig druk was en bijna niemand iets van mijn drankjes en lekkernijen heeft genomen omdat het gesnuffel in de lapjes belangrijker was.
Hier mijn bescheiden buit van de dag
Joke's zoetzuur en de echte Hallse oliebollen die ik vandaag heerlijk ga oppeuzelen.
Een prettige zondag,
Bep


4 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

( nog een keer....) wat een leuke sfeer spreekt er uit je foto,s Bep, die kleine kerstmarkten zijn toch altijd het leukkste qua sfeer. Wij gaan vandaag naar de Meidoorn in Oostvoorne naar de kerstmarkt, ook klein, in de duinen, net wat aparter allemaa. Geniet van je vrije zondag!

Groetjes, Jeannet

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er vreselijk gezellig uit, jammer dat het zo ver is.

Groetjes
Ines

Liesbeth Wessels zei

Behalve jouw beschrijving van gisteren, vind ik ook de kop van je blog weer zo gezellig !! Helemaal in sfeer. groet liesbeth

Anoniem zei

Wat fijn dat de Kerstmarkt zo'n succes is geweest. Het weer werkte gelukkig goed mee, dat scheelt al een stuk. Succes met het inruimen van de winkel en met de opruiming.