zaterdag 4 december 2010

boven en beneden

Het is mij toch heerlijk om een beetje ingevroren te zitten. Voor mij wel ,ik durf met 1 cm. sneeuw al bijna de auto niet te pakken, dus  noodgedwongen  veilig thuis zitten betekent hier  boven en beneden de werkjes uitstallen.
Boven de voorjaarshaasjes van Brenda Gervais eindelijk eens onder handen nemen en beneden bij de warme kachel, terwijl mijn fluitketel snort de sterretjes met de hand aan elkaar zetten.
 Vandaag weer zo'n dagje, heerlijk de winter kan bijna niet meer stuk voor mij.
Hier het haasje van Brenda.
Prettig weekend ,
Bep

7 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ja, ik voel het ook zo Bep, het heeft beslist iets bijzonders om zo ingesneeuwd te zitten. Alleen dreigt mijn pakjesavond in het gedrang te komen door de ijzige weersvoorspellingen....dat is minder, maar als je naar buiten kijkt, zo mooi......die complete verstilling.....Geniet er nog van joh!

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

ja Bep, het is wel eens fijn om thuis te MOETEN blijven en eindelijk aan fijne dingen toe te komen. Goed weekend! Tineke L

Corina zei

Ondanks dat ik er wel gewoon door moet naar m'n werk, geniet ik er enorm van. Net als m'n katten die als gekken door de tuin heen springen achter een stukje wegvliegende sneeuw aan.

ria vogelzang zei

Gelukkig vallen de ijzige mstandigheden in het weekend en zijn de meeste mensen veilig thuis....!
Het lijkt me helemaal niet fijn om nu de weg op te moeten..... (zeker als je een eind moet..)
Geniet van al je leuke dingetjes!!

jolanda zei

O ja, ik ben ook zo'n bangepoeperd wanneer het gesneeuwd heeft. Dus lekker voor een aantal dagen boodschappen in huis gehaald en voor de rest lekker binnen blijven!
Veel plezier met je haasjes en sterretjes!
fijn weekend, jolanda

GRANNY'S HOUSE zei

Ze krijgen mij de auto ook niet in, gelukkig woont onze jongste dochter aan de overkant en daar vieren we Sinterklaas vanavond, lekker dichtbij dus en verder ga ik heerlijk zitten patchen.

Groetjes
Ines

Simone zei

Inderdaad heerlijk frutselweer. Ik ga ook als een speer.
Maar ik vrees dat onze Sinterklaasavond niet doorgaat... Oma's en Opa moeten allemaal van ver komen. Dus dat wordt met z'n drieën gourmetten en met Kerst nog een keer met de rest van het vlees! Helaas ook zonder cadeautjes, want we hadden lootjes getrokken...