donderdag 26 augustus 2010

workshop op zondag 5 september

Ik loop nog wel wat na te gloeien van het artikel in Quilt&Zo . En ik wil iedereen via deze weg bedanken voor de hartelijke woorden die naar mij gestuurd zijn. Er is ook een record aantal bezoeken op mijn site geweest.
Op zondag 5 september is mijn winkel en tuin open. Alweer de laatste van deze zomer. Daarna pas eind november weer de kerstzondag.Nou kun je als je wilt op de 5 septemberzondag de workshop Muis op Speldenkussen bijwonen,deze is van 11.00 tot 14.00 .de kosten zijn 19,95 incl. alle materialen oa een houten klosje waar het speldenkussen op rust en het originele patroon van Brenda Gervais. Ook een heerlijk kopje koffie/thee en wat lekkers erbij. Je kunt je aanmelden via  mijn mailadres : gbelshof@hotmail.com.
Misschien een ideetje voor een zondagje uit met quiltvriendinnen.
 Hier het ondeugende muisje.
Deze kalenders zijn vandaag ingekocht en liggen in  mijn winkel in Hall.
Wil je een speciale kalender of wil je de kalenders inzien dan kun je hier even kijken :
 Langstore
Prettige dag ,
Bep

5 opmerkingen:

Ida zei

Jaaaa, ik heb het gelezen Bep! Prachtig artikel en hele mooie foto's. Krijg zin om je een keertje te bezoeken in Hall.

Karen zei

So, so sweet!!!!

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een ontzettend lief muisje!!
Jammer dat je zo ver woont :-(

Groetjes
Ines

Daniƫlle zei

Ach Bep, heb ik toch een afspraak staan die dag!! Wat een schatje, lijkt het muisje wel dat hier in de tuin woont, scharrelt op z'n gemakje onder de tuinbank op zoek naar kruimeltjes. En Yvette maar gluren vanachter de ruit hihihi!! Mocht je het muisje later als patroon in de winkel hebben dan hou ik mij aanbevolen hoor!! Mooi weekend, liefs, Daniƫlle

quilting Jeannet zei

Ohhh, wat zou dat een leuke zijn voor de pincushionswap......haal ik het naar jou met de fiets Bep als ik vroeg vertrek....(lol)

groetjes, Jeannet