zondag 15 augustus 2010

toetje

Als afsluiting een dagje Leiden met een mooi zonnetje erbij de wandelroute de Leidse Loper gewandeld. Best vaak een aantal rondjes om de kerk gelopen,de route was niet helemaal duidelijk,maar dat was ook niet verkeerd,de geschiedenis overvalt je helemaal met al de bewaarde panden en gebouwen.
Mijn eigen geschiedenis overviel mij ook,ik kom daar een beetje uit de buurt vandaan en heb daar wel wat herinneringen liggen die plots  intens werden. De rondvaart was heel toeristisch, maar helemaal te gek.
Nog even een iets,deze stitch heeft Anita met veel liefde geborduurd en ik had de eer hem van haar te mogen kopen en heb nu de rust om te kijken wat ik er mee ga doen,maar heeft iemand van jullie een ideetje?
prettige zondag 
Bep

17 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Mooie foto Bep van Leiden, ik moet je bekennen dat ik er nog nooit geweest ben! Het is vast een mooie stad, wij zijn naar Woudrichem geweest gisteren, ook een helemaal schattig dorpje met zulke mooie pandjes, ik vind Nederland dan toch wel heel erg mooi hoor.

Hartelijke groetjes, en een fijne zondag! Jeannet

bep zei

Hoi Jeannet wat zijn we toch weer vroeg he!
Fijn dat je er even tussenuit geweest bent,zeker het quiltwinkeltje niet gevonden? groetjes Bep

GRANNY'S HOUSE zei

Heerlijk Leiden, ik ga er zo nu en dan even shoppen, het is ook maar 9 kilometer hier vandaan.
De stitcherie zou ik gewoon op jou Bepmanier afmaken, gewoon simpel.

Groetjes
Ines

AnitaA zei

Hallo Bep,
Een heerlijke stad Leiden, ik kom er zelf ook vandaan !De grachtjes en de pandjes er langs zijn zo mooi.

Hihi, die stitchery, heb je hem nog in je tentje gehangen ? Ik zou hem gewoon in een mooi lijstje doen. De kinderen vonden het maar wat jammer dat ik hem aan je heb verkocht, dus ik ga ik hem gewoon nog eens maken.
Veel plezier ermee, hoe je hem verder ook gaat afwerken!
Groetjes Anita.

martine zei

Je was in mijn stad. Altijd gezellig om door heen te wandelen.
Een minpuntje.......... er is geen quiltwinkel.

bep zei

Hoi Martine,ik had je dus zomaar tegen kunnen komen,in Katwijk heb je toch een leuk quiltwinkeltje: de lapjesmand ,ik ben er weleens geweest,erg gezellig bij Sophie,Bep

bettina zei

Oh wat een heerlijke afsluiting zo toch van je vakantie!! Leiden, moet ik ook maar eens een keertje naar toe. En die stitcherie...? Nou ik weet er nog wel een heel mooi plaatsje voor bij mij aan de muur, LOL.
groetjes Bettina,Zutphen,Bornbee

Berna zei

Leiden is een prachtige stad! Ik ga eens googelen op het quiltwinkeltje in Katwijk. Als dat jouw smaak is komt het wel goed.

Willy zei

Leiden ziet er gezellig uit op de foto. Ik ben er ook nog nooit geweest. Je had een heerlijke zonnige dag daar als afsluiting van je vakantie. Prachtige stitcherie. Ik zag in je winkel een prachtig schommelpaard. In Zweden zag ik die in een etalage hangen en heb er nog een foto van genomen. Leuk dat die nu ook in je winkel te koop is.
Fijne zondag

MiSala zei

¡Hola! Tu ciudad es hermosa, y tus trabajos de exagonos también, me gustan los colores del quilt.
A Trufa le encantan las colchas, como a la mía, es ideal!
Saludos desde España!!!

Simone zei

Heerlijk, zo'n zonnig dagje Leiden! En die stitchery....? Een onvolprezen Bep-quiltje voor aan de muur!

quilting Jeannet zei

Quiltwinkeltjes ??? Eh....die loop ik toch altijd héél vlug voorbij Beppie.......

groetjes, jeannet

Anoniem zei

In Leiden ben ik geboren! Mooie stad. fijn dat je weer terug bent van vakantie, ik kom gauw weer eens aanfietsen. groetjes, Marja

Janny Schoneveld zei

Prachtige stad Leiden, ik kan er op de fiets naartoe. Gewoon een mooie lijst eromheen en klaar is Kees. Ja de Quiltwinkel van Sophie is leuk maar het is er vooral gezellig en de koffie /thee is er altijd klaar.

Hennie zei

Wat een prachtige stitch! Achter een mooi lijstje, en genieten maar.
Groet, Hennie

Daniëlle zei

Heerlijk toetje heb je gedacht Bep!! Leuk is dat toch he, om een stadswandeling te maken, je had er ook goed weer bij zie ik!! De stitchery is een plaatje, ben je er al uit hoe je het verder gaat maken, quiltje of lijstje? Mooie dag, hier komt het momenteel met bakken naar beneden, blijkbaar is 33 mm nog niet genoeg hihi!! De schilder heeft dus een dagje vrij haha!! XXXD

Anoniem zei

Je was in mijn geboortestad bep, mooi en gezellig he???
Die stitcherie is heel mooi...verlangt naar een bijzondere lijst.