zondag 17 januari 2010

Een paar bijzondere dagen


Een prachtig kussen gekregen van Simone en een dierbaar hartje van Ina.

Ik heb genoten van iedereen die langs kwam en het was weer ouderwets genieten in mijn keukentje met koffie en taart. Wat een genot om al mijn stofjes en patroontjes weer hier te zien, nu lekker aan de slag ermee.
Ik ben deze openingsdagen bijzonder druk geweest met het verwerken en verzenden van de bestellingen, mijn elleboog en schouder lift ik niet meer op van het snijden en inpakken. Even een paar dagen rust en ik kan weer verder.

Ook ben ik goed verwend met cadeautjes en bloemen, daar geniet ik nu heerlijk van, ik laat al mijn presentjes die ik ontvang niet zo gauw zien op mijn blog, maar nu een uitzondering.

Het is fijn om weer thuis te zijn met mijn winkeltje! Prettige zondag, groetjes Bep.

Tot slot nog een paar bloemenfoto's:

7 opmerkingen:

Berna zei

Wat heb jij het voorjaar al lekker in huis met je voorjaarsbloemetjes. Als het wat mooier weer is, kom ik zeker een keer bij je kijken.

quilting Jeannet zei

Bep, het is je van harte gegund, leuk dat je nu weer op de oude stek zit! ik kom een keer genieten van je tuin en een taartje eten hoor.Doe het rustig aan , dan breekt het lijntje niet en geniet van je "weer thuis zijn"

hartelijke groetjes, Jeannet

Daniƫlle zei

Moe maar voldaan zeker?! Fijn dat alles weer bij elkaar staat binnen armbereik! Niet meer van hot naar her draven, het komt nu allemaal in rustiger vaarwater! dikke knuffel, XXXD

WilmaKuin zei

wat heerlijk allemaal!! Lieve cadeautjes. En heerlijk zeker om wer thuis te zijn. Geniet er maar lekekr van...

ria vogelzang zei

Wat een leuke bloemen en een schitterende dag om op terug te kijken!
Geniet ze nog!

Anoniem zei

Hallo Bep,

Fijn dat je leuke dagen hebt gehad!


LIEFS van ANNEKE

Annelein zei

Wat een mooi kussentje. Erg mooi gemaakt door Simone!!!

Jammer genoeg kon ik niet langskomen. Geen vervoer. Maar... binnenkort hoop ik toch ook weer van al het moois te kunnen genieten.

Nog van harte natuurlijk met deze nieuwe start.