donderdag 7 mei 2009

Een gure verrassingsochtend


Terwijl het buiten waaide en regende, snorde het kacheltje weer volop...


Kijk hier het voorbeeld van mij; een gezellig kartonnen trommeltje met een speldenkussentje erop gemaakt. Ik heb vergeten van alle modellen een foto te maken, maar iedereen was tevreden. In de winkel heb ik nog enkele kale tonnetjes.

Vandaag weer naar Doesburg is al weer even geleden. Ik ga vroeg, heb veel te doen. Ik heb nieuwe stofjes en ik moet als de donder lapjes snijden en vouwen voor de stofjesclub. Er is massaal opgegeven! Bedankt allemaal, er zal zeker een dagje komen dat jullie elkaar kunnen ontmoeten.
Prettige dag, Bep

4 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Wat zijn ze leuk Bep, zodra wij vakantie hebben, kom ik een keer naar je toe.

Groetjes
Ines

Annelies zei

Ik kan me nu al op de lapjes verheugen Bep !!

bep zei

Wat een genot zeg om de site van de dag te zijn ,en alle mailtjes tussen de mailtjes van de stofjesclub heen,ik komn er haast niet doorkomen,maar mijn mailbox is weer leeg en kan nu weer wat relaxen.
Annelies de lapjes zijn gesneden en het verrassinkje is ook klaar,wacht nog even de sluitingsdag af en ga sturen,nog even geduld.
Vandaag was er een aardige mevr. in de winkel en was ook lid geweest van de pakjesclub en had nooit zoveel gefreubelt,maar heeft naar aanleiding van mijn pakjes een groepje gestart en ze heeft een boekje gemaakt van alle pakjesfotos en verhaaltjes,en dat bij de site van de dag ben ik toch heel gelukkig gemaakt',ik weet soms niet eens wat ik teweeg kan brengen,is maar goed ook,ik ga gewoon door met met wat ik leuk vind,groetjes allemaal.

Annelein zei

Dat ziet er erg gezellig uit...