woensdag 1 april 2009

Even een duwtje

Soms heb je een duwtje in de rug nodig, zelfs ik heb soms een stimulansje nodig. Nou kreeg ik van Hester een Franse speciale uitgave van Magic Patch te zien, daar staat een frans winkeltje van Veronique Reguena in waar ik zo heen zou willen gaan! Dus ik kreeg hierdoor dat duwtje om weer gestimuleerd te worden, gelijk deze poes gemaakt. Ik had deze stof nog liggen en weet al een jaar niet wat ik ermee wou doen, ik vind hem prachtig voor deze poes. De website van dit winkeltje is Born to quilt en volgens mij kun je het boekje daar uitgebreid zien. Misschien is er veel meer over haar te vinden op internet, ook in Nantes is zij aanwezig heb ik gelezen.
Prettige dag, Bep.

Zien jullie op de achtergrond de mist van vanochtend en het vogeltje wat de poes heeft gevangen? Trouwens, onze lieve poezen kwamen gisteren met een schattig baby-martertje aan, die de aanval van de poezen niet overleefd heeft... Ik vind de poezen soms veel minder lief.

3 opmerkingen:

Hester zei

Ooo, wat lief die poes. En je"echte" katten, wat een monsters, zo'n klein lief matertje.

Anoniem zei

Hallo Bep
Ja het is een heel erg leuk, maar erg klein winkeltje ik was er afgelopen zomer toen ik op vakantie was het is ook een hele leuke aardige vrouw ze komt van oorsprong uit canada het boek is ook erg leuk groetjes Carolien

Annelein zei

Ja, een leuke site hè. Ze heeft ook een heel leuke mystery quilt, alleen zijn daar geen foto's van te vinden. Logisch natuurlijk, anders was het geen mystery quilt.

Hier vind je een paar foto's.
http://letempsperdudela.canalblog.com/albums/passion_patch/index.html

Dan even naar beneden scrollen.

Het is een echte lapjeskat geworden. En wat heb je weer heerlijk veel stofjes...