zaterdag 6 december 2008

Mijn Kerstquilt is klaar.

Hier mijn kerstquilt op de luie stoel. Als je goed kijkt zie je er lekker twee puntmutsen op zitten, die heb ik voor de foto er neer gezet. Ik ga daar niet op zitten, hoor! Ik moet helemaal even uit luie stoelen blijven, vanwege mijn rug.

Ondertussen werk ik aan voorjaarsprojectjes, de geur van de voorjaarsbeurzen hangt al in de lucht. Even een ander kleurtje, haasjes, kippen en schaapjes.
Maar eerst de kersttijd in! Heerlijk gezellig samen zijn met de family. Prettig weekend, Bep.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hai. Je bent al echt in kerst sfeer. Gezellige tijd. Je mooie boompjes op de venster bank. Je quilt is super geworden, je wordt nog eens een "echte".

Anoniem zei

Hee Bep, hopenlijk een rustig weekend of heb je ook nog sinterklaas op bezoek gehad? Je engel hangt op de wc en de krans pronkt op mijn aanrecht, al echt kerstmis.

Anoniem zei

Jammer dat je morgen geen open dag hebt,....dan wist ik wel waar ik ging zitten,.... met 2 puntmutsjes op schoot,....
*Ü*

Ineke zei

Ziet er erg gezellig uit, Bep, die 2 puntmutsjes hebben het helemaal voor elkaar! Jammer dat ik nooit kan komen, als er weer eens iets gezelligs bij jou op het programma staat. Fijn weekend en heel veel succes met alles!! ;0) Groetjes Ineke Hulzebos

Anoniem zei

mooi Bep...en je kerstboompje is ook super!!!!!
zat vandaag nog te mijmeren over vorige week...toen al echt kerstsfeer......
ik kan maar niet aan de slag komen ...haal van alles voor de dag en ruim het met dezelfde vaart weer op.....
ga nu nog een poging wagen...

Anoniem zei

Zo'n gezellige quilt. En beterschap met je rug!

Anoniem zei

Lijkt me wel moeilijk een kwart jaar vooruit denken, ik ben nu nog niet in paasstemming....heb jij een speciaal "Paasluikje" dat je kunt openen? Schattige kerstquilt Bep!

Anoniem zei

Hallo allemaal ik heb inderdaad een voorjaarsluikje ,vandaag was dat niet moeilijk met dat mooie weer,we hebben 2 uur in de zon gezeten op een heerlijk plekje bij onze nieuwe buurvrouwen.
Ik zou ook zo weer een open dag willen hebben,zo heerlijk met allemaal handwerkgenootjes onder elkaar,maar er komen nog heerlijke dagen aan.
Gerda,jammer dat je er niet aan kan blijven,blijven proberen,anders stap je morgen maar op de fiets voor een ritje.
Sinterklaas heeft wel een cadeautje in mijn schoen gedaan,was een verrassing om iets te vinden.Vandaag ook een andere quilt doorgeregen,met een vloerbeschermingsplaat van Ikea eronder voor de bescherming van de tafel,misschien een tip,groetjes Bep

conny ten berge zei

Wordt het nòg gezelliger bij jou, met alle kerstversieringen! Ik hoop dat je gauw weer in je lekkere luie stoel kunt met je rug. Beterschap ermee!