vrijdag 14 november 2008

STITCHERY INN

Jullie weten dat ook ik van stitchery houd. Komt ook mischien omdat je het zo mooi kunt combineren met stofjes en het werkt bij mij heel ontspannend en dat is nou net wat ik wil; een ontspannende Stitcherydag hier op de boerderij in Hall! Misschien voor de liefhebbers een fijn wandelingetje in de sneeuw?
Deze dag word gehouden op vrijdag 16 januari van 10.00 tot 16.00.Je kunt stitchen aan je eigen stitch-werkje, je stitcheries showen, lekker praten over stitchen, patroontjes delen (heb ik geen moeite mee). Kortom: het thema is stitchen en nog eens stitchen! Met een heerlijke multivlaaipunt of misschien wil een liefhebster een taartje bakken, je meegebrachte boterhammen en cup of soup, koffie, thee en chocomel krijg je van mij. Ik zorg ook voor stitchery patroontjes. De kosten zijn € 6,50. Ik denk lekker laag ;)
Is de 16de vol ga ik op 17 januari ook plannen. Graag opgeven vóór 10 januari via mijn mail. Ik vraag om de € 6,50 vooraf te betalen.
Ik hoop op grote belangstelling, heb er enorm veel zin aan. Vind het altijd zo gezellig, mijn hut vol!

Vanavond ga ik heerlijk met mijn kroost naar een concert van Ragoon in de vereniging in Nijmegen. Ik hoop dat ik de slaap de baas blijf.

Dus ik kan vanavond niet met deze 160 zakjes verder om mijn megakrans te maken. Een krans van 50 cm. doorsnee is bij Action te koop voor € 1,79.

Prettige dag allemaal, Bep.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel veel plezier vanavond, en wakker blijven hoor.
Ik ben wel benieuwd naar je megakrans met zoveel zakjes.

Fijn weekend!

Groet, Jeanette

Anoniem zei

hallo bep, ik was vanmiddag met mijn broer bij jou in je heerlijke winkel. heb om de hoek bij jou nog een rieten krans gekocht, bij de blokker. maar dit is wel een hele royale maat, poeh poeh 160 zakjes.
veel plezier vanavond!!! groeten van wilma nooij

Anoniem zei

Het was een geweldige avond,de zanger heeft een geweldige veelzijdige stem,ik was een beetje bang,omdat het basndje wat ik van de kinderen in de auto moest luisteren was ik na 3 nummers al een beetje zat,maar het was prachtig,niet geslapen,wonderschone lichtshow erbij en een handtekening sessie er achteraan,ik was net een groepie met mijn 4 meisjes en een schoonzoon,die bang was dat er geen mannen zouden zijn,zoals ik dat er geen vijftigers zouden zijn,maar het viel allemaal mee.
Er werd ook een nummer van Leonard Cohen mijn grote favoriet gezongen,waar ik hem voor bedankt heb.Prettige dag Bep

Anoniem zei

Gezellig naar een concert, leuk met zo'n stel op pad. Ik moest even stoppen met de krans van silvis (SBS) riep me en bleef zitten tot ik wat af had. Het blijkt dat ik de fiberfill ook bij de hema kan kopen. Dus ik ga zelf wel op pad. Tot vrijdag!!! Ik neem een berenprobleempje mee. Fijne zondag.

Anoniem zei

Hallo Bep, hier een berichtje van Joke Klomp. Hoe was het concert van Racoon? Ik vind het ook een goeie band, maar ik ben meer van die andere zeeuwse band n.l. Blof. Daar ga ik regelmatig heen, je kunt niet alles hebben hè. Ik heb wel intresse voor die stichery inn van jou. Ik kom a.s. vrijdag wel even bij je aan in Doesburg. Groetjes, Joke.

Cinzia zei

Wowwwwwww!!!! I arrive from Italy....this blog is wonderful!!!
Cinzia