donderdag 20 december 2012

wat lagen zij er warmpjes bij

Die Juul en Pleun hebben zo genoten gisteren. Zo leuk hoor om een   hondenliefhebster   bij je in de keuken te hebben. Het ijs is dan gelijk gebroken. Met lapjes heb je dat ook, gelijk is er een band toch ?
Het was een gezellige drukte gisteren. Ik had de muffins al vroeg klaar staan ( de slagroom mocht je er zelf bij scheppen )
en mijn kerstbridgewatermokjes uit de kast gehaald om in de kerstsfeer te komen.
 
En natuurlijk de vraag heb je zelf de muffins gebakken. Maar wie mij een beetje kent weet dat ik helemaal niets om koken en recepten geef maar wel heel graag eet en snoept. Ik pak liever naald en draad als de pan en het gasfornuis.
Maar over naald draad gesproken, dit eland van een beetje Anna Pia Rasmussen en een beetje Bep is gisteren gemaakt van de echte Steiff stof.
Er komt geen patroontje van en wil je weer weten over Anna ,gewoon even googelen.
Vandaag de tijdschriften van Countryquilten opsturen die in bestelling stonden. Er was een fout opgetreden bij de groothandel dus het duurde wat langer, maar vandaag komen zij eraan. En natuurlijk vakantie in de winkel en ik ga mij eens heerlijk bezig houden met kerstinkopen,kerstschoonmaak en de hexagonnetjes, die liggen al weer te lang stil.
een prettige donderdag,
Bep5 opmerkingen:

Unknown zei

Oh, wat lijkt het me heerlijk aanschuiven bij jouw zeg, zou er mijn draai ook wel kunnen vinden.
Jij begint ook aan een heerlijke vakantieperiode, lekker van genieten!
Liefs, Sonja

Wilma Kuin zei

Het ziet er weer zo gezellig uit bij je,....

Geniet van je vakantieperiode!!

Unknown zei

Wat een prachtig stel teckels,ik heb zelf 1 ruwharige dwergteckel.Vandaag komt er weer een foto van hem op mijn blog.www.quilthuis.blogspot.nl

Conny's-blog zei

Dank je Bep, je hebt ook zo'n stel lieve hondjes. Ja ik heb wat met die dieren en zij met mij dus. Geniet van je vakantie en kom zeker weer je kant een keer op, gezellig toch. We volgen elkaar blog's wel. Gezellige dagen....................gr.Conny

Gert zei

Wat een gezelligheid Bep, en wat hebben Juul en Pleun het heerlijk voor elkaar. Mocht ik je niet meer spreken/mailen voor die tijd: ik wens jullie allen hele fijne feestdagen toe, geniet lekker van je vrije dagen en van elkaar!