dinsdag 8 mei 2012

wies en leuntje

Sinds het kasje er staat en ik er helemaal happy mee ben, is mijn tuinlust niet te stuiten. Hele stukken tuin worden weer ontgonnen en Gerhard sleep ik mee in de tuinerij. Na 5 jaar geen zin erin hebben gehad is de tuin op sommige plekken wat verwaarloosd en groeit het onkruid te weelderig,dat is natuurlijk in deze tijd van het jaar goed zichtbaar. Maar ik werk er met plezier aan om het weer in bedwang te krijgen.Heeft natuurlijk weer tot gevolg dat een spier in de rug weer uigerekt is geweest en ik moeilijker beweeg, gelukkig is de zin niet uitgerekt. De bezoekers van zondag waren helemaal verrukt van mijn tuin, jammer dat de koffie met taart niet buiten genuttigd kon worden en in de kas pasten we niet allemaal.
Ik heb ook nog tijd gevonden om een
 wies en leuntje stofpakketje
 te maken en de kleurtje lijken op de kleurtjes in de kas.
een prettige dinsdag,
Bep

5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Bep, wat ziet ze er zo allerschattigst uit!prachtig dat paars met dat ruitje, hele mooie combinatie, ik zou er zo wel aan willen beginnen!

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een liefies.

Groetjes
Ines

Gert zei

Fijn dat je zin om weer in de tuin te werken weer terugkomt. De kas ziet er mooi uit, veel plezier ermee.

Evelyne zei

Wat ziet je kas er mooi uit. Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent. het leuke is dat het je weer zin geeft om de rest van de tuin ook weer netjes en gezellig te maken.
Succes en groetjes, Evelyne

Ineke zei

Leuk pop, wie is degene op de foto? Wies of Leuntje?