maandag 6 februari 2012

we zijn weer thuis

Jammer dat ik geen foto's heb maar op verschillende blogs heb ik al foto's van de beurs gezien. Maar de gezelligheid die ik heb gehad was niet te fotograferen. Dat het zo gezellig was kwam niet door de warmte die daar de eerste dag niet was maar door de vele reacties van meisjes die bij mij lapjes kwamen uitzoeken om hun huisjes,sterren,rondevormenquilts en dearjanetjes nog mooier te maken. En zo leuk om alle bekende gezichten weer te zien. Ook een bijzonderheid was om samen met mijn  zus en dochter  een paar dagen zo door te kunnen maken ,dat is echt onbetaalbaar en hun hulp was helemaal top. En natuurlijk  mijn 2 buurvrouwtjes aan de overkant waren ook deel van dit gezellige weekend. Hier kun je ze vinden:
buufjes
Ook even zeggen dat de organisatie er alles aan heeft gedaan om het voor de zeterdag een stuk geriefelijker te maken. ik stond zelf naast de gratis af te halen chocomel en ik heb meerdere daar een paar keer een volgend kopje zien halen.
Ik heb zelf niet veel rondgekeken, Ik heb veel plat op de stoel gezeten om mijn benen wat te sparen.
Nu heerlijk een weekje bij komen en genieten van het winterweer, ik heb bijna mijn schaatsen van de zolder gehaald en misschien ga ik er even opstaan en schaats ik er even op weg.
 Wie deze omgeving kent weet dat je hier zo heerlijk in de bossen kunt wandelen dat is natuurlijk nu ook helemaal prachtig.
Vergeet ik ook nog mijn sterretjes waar ik aan begonnen ben en dat kistje opengemaakt op tafel en de elfstedentocht op de achtergrond dat is natiuurlijk helmaal winterpret.
Nieuw!!!!  Bep's Charmpakjes
een prettige maandag,
Bep
4 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Ha Bep, ik was zo van plan om te komen. En het was zo dichtbij. Afgelopen vrijdagmiddag strandde ik op weg van Haarlem naar 5-huizen bij de brug over het Spaarne. Daar kon ik met m'n auto niet overheen. Tja, ik moest het wel opgeven, maar baalde er wel van. De rest van mijn weekend was al volgepland met Arne & Carlos. Arne & Carlos waren zooooooo kneuterig leuk; ben er nog blij van. Groeten, Wieke

Simone zei

Wat leuk dat filmpje van Frank en Carla! Ik heb gisteravond zo genoten van al die typetjes van Van Kooten & De Bie!!!
Wat heerlijk om te lezen dat jullie het zo gezellig hebben gehad ondanks de kou.
Doe je wel voorzichtig met schaatsen? Je hebt over 2 weken nog een beurs.... ;)

Marians Quiltblog zei

Wij hebben genoten Bep van Vijfhuizen en uiteraard jouw prachtige stand. Het ziet er altijd zo gezellig uit bij jou. Gisteravond kwam het filmpje ook nog voorbij met Van Kooten & de Bie. Geweldig, voor ons nostalgie.
Fijne dag, rust lekker uit en geniet van de plek waar je woont en het buitenzijn.
Gr. Marian

Lida zei

Jammer maar ik kon echt niet en ben maar wat blij dat ik niet in die files verzeild ben geraakt! Was dus een leuke beurs, volgende keer beter en kijk maar uit met schaatsen, ik durf het echt niet meer! Groetjes
Lida
P.S. Misschien achter een rollator!!