donderdag 20 oktober 2011

ben weer terug

O, wat hebben wij veel gelopen en veel gezien. We kwamen echt ogen te kort. Het was fijn om weer eens in het Rijksmuseum geweest te zijn en het Leidscheplein was ook nog helemaal ouderwets hetzelfde. Het waren een paar gezellige zussendagen. Voor mij was natuurlijk het hoogtepunt het optreden van Ane. 4 uur staan was helemaal de moeite waard. In het echt is ze een krachtige vrouw die zo natuurlijk zingt en gitaar/piano speelt. Vanochtend ook nog even het interview van haar in Vrije Geluiden gezien en het optreden klopt voor mij helemaal met wat zij zegt. En de celliste en de andere muzikanten waren ook heel bijzonder.
 Alleen mijn hele onderlichaam doet zeer en ik kan nu nog niet goed lopen of de trap opkomen. Maar ik zou het zo weer over doen.
Vandaag een paar grote dozen met gezellige kaartjes met kant binnen gekomen en daar ben ik wel de hele avond zoet mee om deze te verwerken. Dus even niet met de voetjes omhoog dus. Inmiddels staan er al een paar in de    webwinkel.   Er zaten ook deze
 klosjeshouders in. Schattig toch.
woensdag 26 oktober weer verrassingsochtend
nog een prettige avond,
Bep

5 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat zijn te lezen dat je het zo gezellig en geweldig hebt gehad. De zere voetjes heb je er dan wel voor over. En wat een leuke nieuwe spulletjes heb je weer voor de winkel.

Gerda zei

Wat zul je het gezellig gehad hebben..samen met je zus opstap!!
en lekker genoten van de muziek...gooi de beentjes maar op tafel nu ..lekker bakkie koffie erbij...muziekje op....kan allemaal nog net voordat de klanten binnen stromen..;0)
Fijne dag...

Lida zei

Fijn dat je zo genoten hebt van je zussendagen, altijd weer fijn om iets samen te kunnen doen!
Die klossenhouder is leuk, ga zo even bij je neuzen, groetjes
Lida

Gert zei

Gezellig hoor, lekker samen met je zus, mooie dingen zien in Amsterdam en dan ook nog een gaaf concert. Klinkt allemaal goed.

quilting Jeannet zei

Geniet er nog na van Bep en wees blij dat je een zus hebt waar je zulke leuke dingen mee kan doen, alles in orde met de knie van Gerhard? Kon hij de winkel een beetje bemannen in zijn eentje?

groetjes, Jeannet