woensdag 13 juli 2011

Is op het moment in Nederland om haar familie te bezoeken en is samen met haar nicht  ook nog wat quiltwinkeltjes aan het bezoeken. Vanmiddag was ze hier en liet ons mee genieten van deze Baltimore quilt.
Wat een mooie quilt en hij pastte ook helemaal in mijn keuken. Had ik maar geen winkeltje ging ik ook in Wales wonen en fijn zo'n mooie quilt maken.
De dames schoven gezellig aan bij het groepje die er al vanaf 10 uur waren en ook het poezenlavendelzakje aan het maken waren. Deze dames hadden in de vroegte al van de heerlijkste citroentaart uit de omgeving gegeten.
En dat terwijl buiten ook nog een groepje tuinbezoeksters onder het afdakje hun boterhammetje aan het eten waren, zij waren verrukt van mijn tuin.
 Wat een drukte vandaag maar straks gaan wij naar Apeldoorn om bij Anna aan te schuiven want zij trakteert vandaag op een etentje omdat zij jarig is en ze kan mij toch lekker koken.
een prettige avond,
Bep
8 opmerkingen:

Monique zei

Wat een wonderlijk mooi quilt! Je zou inderdaad alleen daarvoor al in Wales willen zitten ;o)

judith zei

Bep, wat ziet het er allemaal weer super gezellig uit! Het was vast ook erg gezellig, vrouwen in de keuken en gekwek in de tuin. Ondanks de regen? prettige vakantie!!

Guusje, zei

Wat een geweldige dag heb je gehad en wat een prachtquilt heb je gezien. En natuurlijk lekker genieten van het eten en je dochter vanavond.

jolanda zei

Wat jammer nou dat ik vandaag niet bij je langs geweest ben Bep... die quilt van Jane had ik al wel op haar blog bewonderd, maar ook graag eens in het echt gezien.
groetjes, Jolanda

Miny zei

Het was een warm welkom en gezellig een kop thee gedronken bij de dames in de keuken.
En natuurlijk goed geslaagd in je winkel.

Groeten Miny

quilting Jeannet zei

Nou Bep, die quilt had ik ook wel eens graag in het echt gezien, boffert! ( heb je lekker gegeten....)

Gert zei

Mooi zeg, die Baltimore quilt. En gefeliciteerd met de verjaardag van jullie dochter. Heb je lekker gegeten?

carine zei

Bep , wat ziet het er weer super uit , bij jou en zo'n mooie quilts. Geniet nog verder van je avond en anders morgen een leuke fijne en creatieve dag gewenst! Groetjes uit Brugge Carine