maandag 30 mei 2011

vervolg Machientje

Toen moest ik mijn machientje in het koffertje pakken en ik wou niet dat ze weg zou gaan en heb nu een bedenktijd genomen of ik het echt wil,wat een soap toch, niets is zo onvoorspelbaar als een mens. Word nog eens vervolgd.
Gisteren was een gezellig dagje met zondagbezoeksters en de mannelijk bezoekers waren ook flink vertegenwoordigd. Gelukkig zat Gerhard klaar in de keuken met koffie met lekkers, buiten zitten was er niet helemaal bij. En kijk een lekker potje jam van Henriette uit N.Holland gekregen,
 zij logeerden in een B&B in Almen en kwamen van daar naar de heimeriete gefietst. Dat gaf de inspiratie om  in de avond dwars door bos en heide te wandelen en op het terras van
de vroolijke frans
even uit te rusten. Vandaag geen gerust, er moet nog veel gebeuren, wil je dat ik iets voor je meebreng naar de Cannenburgh dan kun je mij mailen.
een prettige dag,
Bep

8 opmerkingen:

Lida zei

Je nieuwe wasrekje is schattig, ben weg van dat soort kleine dingen, maar ja ben dan ook een poppengek! Dat je er moeite mee hebt om je machientje de deur uit te doen, dat snap ik best, ik heb een nieuwe machine gekocht twee jaar geleden en de andere was toen pas 5 jaar oud, maar ik kon mijn Singertje echt niet inruilen of zo maar weg doen, dus dat je die beauty wilt houden, snap ik best (het eet tenslotte geen brood!) Fijne dag, geniet van de zon en leuke dingen, groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Bep, uit die koffer met je beestje, ik hoor haar hier roepen, zulke machinetjes moeten niet in donkere koffers zitten, gewoon weer gezellig op je tafeltje in de keuken!

groetjes vanuit een erg warm Rockanje!

martine zei

Ik gebruik mijn machientje ook nooit maar weg doen...........zou ik spijt van krijgen.

Anoniem zei

Hi Bep,

Ik heb altijd geleerd: Bij twijfel, nooit doen. Wat het ook moge zijn.

Tot (hopelijk) donderdag.

Jantje

Unknown zei

Ik wil van geen van mijn machientjes afstand doen, dus ik begrijp wat je bedoeld
En je wasrekje ben ik helemaal weg van
Groetjes Gea

Anoniem zei

Wat heb ik gemist bep? ga je je singertje wegdoen? nee toch zeker?

Dat rekje is een schatje...hoe groot is het?

Marga (MarPie) zei

Hou haar maar lekker bij je. voor kleine projectjes is ze ideaal, even op tafel en klaar. Zelf doe ik bijna alle patchwork op de feather weightjes, en inderdaad zoals Jantje zegt bij twijfel niet doen, dan krijg je spijt.

Groetjes,
Marga

Andréa zei

Hallo Bep
Mijn vriendin heeft het speldenkussentje van soetidee voor mij gemaakt het is schitterend en het prijkt op mijn kast tussen de Bep stofjes.
Nog een fijne dag toegewenst van een Belgische fan
Groetjes
Andréa