maandag 2 mei 2011

een druk zondagje

Nou was het heerlijk weer gisteren,maar buiten zijn was er niet bij. Wij hadden de hele dag die koude oostenwind om ons huis, dus maar aan het patchen gegaan. Ik heb het nieuwe tijdschrift even weer eens goed doorgebladerd en naar mijn wolletjes gekeken en dacht dit
primitive quiltje ga ik maar eens maken. Ik heb echt een hekel aan met patronen werken, dus gewoon maar ergens begonnen zoals ik gewend ben. Ik doe maar wat. Het  primitieve zit in mijn genen gebakken. Het resultaat mag er ook nog  best zijn. En op deze manier heb ik een ontspannende zondag gehad. ook even bij Simone geweest op haar gezellige verjaardag.
Alleen het is veel groter dan het orgineel,dat betekent dat de bloempot ook wat groter moet. Maar ik red mij er wel mee. 
Prettige maandag,
Bep

8 opmerkingen:

Lida zei

Dat ziet er weer heel gezellig uit, je ondergrond stofjes zijn dat ook wolletjes? Ben benieuwd hoe je het af gaat maken! Groetjes en fijne dag,
Lida

bep zei

Hoi Lida,de ondergrond is een flanelletje,eerst even werken en dan ga ik vandaag met de wolletjes aan de gang ,hoop ik, het loopt hier vaak heel anders dan gepland.
Ons huis word deze week geschilderd door Gerhard en misschien gaan we ook nog iets gezelligs doen, groetjes Bep

Anoniem zei

Ziet er al fantastisch uit, Bep.
Ik kijk uit naar de bloempot en de rest.
Groetjes en hopelijk lukt het vandaag met de wolletjes.
Anja Lems

quilting Jeannet zei

Erg leuk Bep! het is dan ook wel een heel verleidelijk tijdschrift. als we het over hetzelfde hebben tenminste. Hier was er gisteren ook wel veel wind, maar in mijn niieuwe overkappin zat ik helemaal heerlijk, uit de wind en half in de zon!

groetjes, werk ze! Jeannet

AnitaA zei

Hallo Bep,
Superleuk ondergrondje heb je al gemaakt hoor, ik vind het een erg leuk patroon ! Veel plezier met al het gezelligs wat je van plan bent te ondernemen.
Groetjes Anita.

Guusje, zei

Hij wordt erg leuk en die bloempot die maak jij zo even daar ben je erg goed in.

Karen zei

I have the magazine and want to make the same project. Good choice.

Anoniem zei

Leuk gedaan Bep - goed dat je je eigen 'ding' doet.