vrijdag 25 juni 2010

de stoute schoenen aan

De geur van rozen en al die prachtige in elkaar gevouwen blaadjes dat is toch om te genieten.Wij hebben twee jaar geleden alle rozen uit de tuin verbannen .omdat we zandgrond hebben wat altijd flink gemest moet worden en we gek werden van het  snoeien   tussen de doornen. Maar vanochtend heb ik dit verwaarloosde perkje weer ingericht met 10 prachtige abrikoos roze William Morris rozen, ik moest er wel stokjes bij zetten,ze zijn erg jong en slapjes. 
met drie kruiwagens oude koemest moet het weer wat worden.de buxen er omheen hebben we flink ingesnoeid anders worden te brede haagjes.
en hier werd vandaag ons snoeiafval verbrand met een stookvergunning
 hier kun je mooie rozen vinden:
rozenkwekerij de Wilde in Zutphen
 en nog een fotootje omdat hij er zo mooi bijstaat met een beetje hulp van mij,ik ga steeds even ruiken en al die dichte knopjes beloven ook zo mooi te worden,
een prettig weekend allemaal,
Bep

8 opmerkingen:

Daniƫlle zei

Oh Bep, kan hem hier bijjjjjna ruiken hihi! Ziet er toch schitterend uit! Jarengeleden kreeg DH het op de heupen en spitte de woekende roze roos in onze uit, dacht hij, maar ergens zat toch nog een stukje en geniet ik weer volop van heerlijke roze rozen geur hmmmmm!!! Mooi weekend, liefs, Daniƫlle

Simone zei

Oh wat prachtig! Wij durven het ook niet aan, hier op de zure bosgrond...

GRANNY'S HOUSE zei

Prachtige roos Bep.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Je hebt de daad dus bij het woord gevoegd Bep - ziet er goed uit, mooie rozen!

Anoniem zei

Wie niet waagt wie niet wint.

Heerlijk die rozen, en Bep, je kunt er ook oude paardemest voor de rozen gebruiken hoor, is er niet manege of stalhouderij bij jullie in de buurt? Bij ons laten de edele dieren hun hoopjes midden op de weg vallen, we hebben het zo voor het opscheppen.... :-)

In combinatie met lavendel en maggieplant kan het niet mislukken.

Ook voor jullie een fijne weekeind toegewenst.

Jantje

quilting Jeannet zei

Heerlijk Bep, en wat zalig om bij de wilde te wonen, dat is zo,n bekende rozenkwekerij. Ik heb altijd een beetje haat liefde verhouding met de rozen, beetje gemengde gevoelens.

groetjes, fijn weekend! Jeannet

Guusje, zei

Ze zien er prachtig uit, ben er ook helemaal weg van. Zelf heb ik twee prachtige pioenrozen. Ook al zo mooi.

Balsemien zei

Super Bep, jouw tuin zonder rozen? dat kan toch eigenlijk niet!