dinsdag 6 april 2010

Een gezellig paasweekend met open huis en tuin.

 Allereerst begon het met eerste Paasdag. Aan deze tafel hebben we een warm Paasontbijt gehad en hier zie je in de vroege avond een aantal van onze kinderen mijn stofjesclublapjes vouwen, ik was helemaal gelukkig met hun hulp.
Op tweede paasdag een zee van Blauwe lapjes voor het keukenraam die geshowd werden door de Mariannes van Verknipt. Ze hebben veel belangstelling gehad.

 Kleine Phileine kwam ook even bij haar tante Bep op bezoek.


Mevr. Prins uit Spankeren met haar Hexagonnenquilt, gemaakt op 86ste levensjaar. Nu is ze 88 en komt bijna elke week nog met Auto of fiets bij mij even langs. Vorig jaar heeft zij leren computeren en ik sta bij haar Favorieten, vind ik een hele eer.


Simone had een hoekje achter in m'n winkeltje met haar zelfgemaakte spulletjes.


Het was weer een ouderwetse open dag met veel fietsers uit de omgeving en gezellige bezoek(st)ers uit alle windstreken. Het was natuurlijk ook prachtig weer. Vandaag alles weer netjes maken. Iedereen die langs is geweest: bedankt voor jullie gezellige bezoek en ik geniet van alle lieve verrassinkjes die ik heb gekregen!
Prettige maandag, Bep.

6 opmerkingen:

Anne zei

Wat geweldig, al die hulp van de "kinderen", en je man niet te vergeten!!!
Het was gezellig ja, mooi dat er zoveel belangstelling was.
Ik zie je 12 juni weer, hopelijk in die mooie tuin van je.....

Anoniem zei

Het was heel gezellig ,we komen zeker nog eens langs.
Groetjes,Martine en Julie

Anoniem zei

Wat een leuk verslag Bep, en fijn dat de dag een succes is geworden. En erg handig: al die extra handen die helpen met vouwen ^_^

Anoniem zei

Wat jammer dat wij niet wat dichterbij wonen, anders kwam ik ook wel elke week even bij je langs Beb.
En de quilt van mevr. Prins is zo mooi gemaakt. Fantastisch om nog op je 86ste jaar met zo'n groot project bezig te mogen zijn. Mijn oma was ook op hoge leeftijd nog aan het spreien haken voor haar pleegdochters. Raar dat mijn moeder geen kreeg, dat mocht ik wel klaren. Misschien omdat zij een 'schoondochter' was. Ik zal het nooit weten.

Het is fijn dat al de kinderen ook 'besmet' zijn met liefde voor lapjes en mee willen helpen.

Hartelijke groeten van Jantje. (Meeden)

p.s. en oja, ik heb een "bekertjes en kopjestic" van Jet.

gerda zei

het was echt "GEZELLIG!!" heb weer mooie lappies gescoord en daar zijn alweer de eerste hexagonnen van gemaakt..;0))..en de meieden waren erg blij met hun mooie schaaltje!!!
fijne dag

bep zei

Ik ben nog aan het nasudderen ,wat was ik eenzaam dinsdag,ik miste iedereen,zou wel willen dat iedereen maar blijft hangen hier,maar nu wel weer wat afgekikt hoor! groetjes Bep