zaterdag 17 april 2010

4 graden vorst en een popje te koop

Wat was het koud vanochtend en gelijk op inspectie of de bloesems van de vruchtbomen er niet afgevallen waren. Maar ik denk dat de schade pas te zien is als al onze heerlijkheden er niet komen deze zomer.

de vijver om 6 uur in de ochtend, helemaal sprookjesachtig


het grote hoefblad zoekt ook bescherming tegen de vorst

de spinazie hangt ook naar beneden ,komt wel weer goed dacht ik

de bevroren bloesem van de tsaarpruim


Dit popje samen met een vriendinnetje mag in de winkel te koop zitten. Er komen natuurlijk veel dames bij mij in het winkeltje die ook graag iets willen kopen wat ik heb gemaakt. Nou maak ik best leuke popjes dus ik zorg af en toe dat er ook wat is. Verder kom ik weinig toe aan mijn hobby, zo langzamerhand begin ik er wat aan te wennen, maar het blijft toch een passie om die wezentjes te maken.
Dit weekend ook weer weinig tijd; er is een jongerenfeest in mijn keuken vanavond, dus dat wordt ook weer poetsen morgen.
prettig weekend Bep

8 opmerkingen:

Berna zei

Het is te hopen dat de schade in de tuin beperkt blijft. Je poppetje is weer een lieverdje.

quilting Jeannet zei

Ja Bep, dat was me wat vanmorgen, best wel schrikken moet ik zeggen, alles wittig bevroren, nou heb ik nog niet veel in de koude grond staan en gelukkig ook nog wat potten binnen gezet met een voorzien blik, maar anders...Brrrr de bloesem he, vanavond dan maar met de plantenspuit alle bloesems nat spuiten, dat helpt toch zeggen ze in de betuwe....... ? Je popje is weer helemaal schattig, ik ben in de weer met de garden party en het panel, wordt heel erg leuk!

groetjes, fijn feest vanavond! Jeannet

Daniëlle zei

Hier niets wits gezien hoor! Wat een schat van een dametje heb je weer gemaakt, voor je het weet is ze het huis uit hihi! Mooi weekend, groeten, Daniëlle

Anoniem zei

hallo bep,

Wat heb je een ontzettend leuk tasje met bloemen boven je weblog, maak je hier ook een patroontje van ?Leuk dat popje echt op zn beps
Vriendelijke groet,Ada

Unknown zei

Dag Beb,

Het is heel vervelend als je groentes e.d. bevriezen. Afgelopen vrijdag had ik bij de AH een potje met peterselie gekocht en in de tuin gepoot. 's Avonds zetten we er een grote emmer overheen om hem nog een beetje te beschermen. De blaadjes mogen de zijkanten van de emmer niet raken, anders gaat het nog mis.

Voor een veldje met spinazie is het niet te doen, maar misschien wel een idee voor degene wie wel jonge -eenling- plantjes heeft.

Veel groeten van Jantje

GRANNY'S HOUSE zei

Wat ziet het er allemaal weer mooi en gezellig uit bij jou, lief popje is het weer geworden.

Groetjes
Ines

Balsemien zei

Hoi Bep, prachtige verstilde foto's! Straks lekker genieten van de oogst...

Annelein zei

Bep, morgen kom ik graag jou kant op voor de stitcherie dag. 'k Weet niet of je mijn poging om mij door mijn dochter (Marjolein) te laten aanmelden hebt ontvangen? 'k Heb er in ieder geval zin in.