vrijdag 29 januari 2010

Het boek "With Needle & Thread".Toen ik deze speldenkussentjes in het boek "With Needle & Thread" van Natalie Bird zag, dacht ik : wat houd ik toch van kleine projectjes en je weet wie het kleine niet eert .......
Simone was weer zo aardig om het voor mij te stitchen en ik had de eer om ze in elkaar te stikken. Tijdens een opvlieger ging er iets mis en er kwam een scheurtje in het scharenzakje. Geeft niets, lijkt hij gelijk een beetje oud en gebruikt.

Nou, het blijft maar koud en guur dus voor mij heerlijk door handwerken dit weekend en ik hoop dat deze lieverds (Truffel en Broertje) lekker zo blijven liggen. Dit plaatje heeft toch een hoog gezelligheidsgehalte in deze sombere dagen.

Zaterdagochtend 8 uur: Daar gaan we weer.... Kan ik de kippen wel weer in de kast zetten!

Een prettig weekend, Bep

6 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Wat een lieve kleine hebbedingetjes!

GRANNY'S HOUSE zei

Wat zijn ze lief, hier ligt weer een pak sneeuw.

Groetjes
Ines

Janny Schoneveld. zei

Hier ook sneeuw.
Wat een schatjes.
Wat stop jij nou in die speldenkussentjes voor vulling?
Groeten vanuit een wit westen des land. Janny

bep zei

Hallo Janny en Ines hier ligt ook alweer sneeuw.
Ik doe onderin het speldenkussentje een laagje plantengrid,je weet wel die gekleurde steentjes waar je planten en bloemen mee kan versieren ,dit is natuurlijk om ze zwaar te maken,anders tuimelen ze om,en daarna gewoon fiberfill de synthetische vlokken,het grid kun je in elk tuincentrum/plantenwinkel kopen.
groetjes uit het oosten Janny.

Cindy at her Country Home zei

"AAAAHHHH" Bep, ik gil het het weer uit hier achter m'n beeldscherm! Wat leuk en je banner is zo'n schatje met dat lieve rabbit kussentje, heerlijk. Snuif weer lekker je sfeer op. Wat zal het nu mooi zijn bij je en ik mijmer over je gezellige huis en atelier! Ik zeg hier niets tegen mijn gevederde "cackle club" wat voor leuke "vrienden" je hebt gemaakt. Dan zijn ze niet meer te houden om uit hun rennetje te komen, mag pas van mij met de lente hihihi.... dus ssssttttt! Geef je mijn lieve poezenvriendjes een heerlijke dikke knuffel van mij, wat zijn ze lief! Gezellig weekend lieve Bep, winterliefs van Cin x

Daniƫlle zei

altijd een schot in de roos die kleine projectjes!! Kunnen we nooit genoeg van hebben/geven/krijgen toch?! Mooie avond nog!