maandag 11 mei 2009

Waar ik lekker druk mee ben

Even vertellen waar ik zoal druk mee ben.

Na een heerlijke moederdag samen met de kinderen, stond ik alweer heel vroeg op om de buxes te gaan knippen. Het is vandaag ideaal weer, geen zon en een beetje vocht.

Maar er is nog veel meer te doen; samen mer Gerhard werken in de tuin om oa. te schoffelen tussen de sla en de aardappeltjes, doperwten en tuinbonen aanbinden,

de vijver schoon harken, potten en nieuwe aanplant water geven. Allemaal heerlijk om te doen.

Vandaag ook de eerste stofjespakjes op de post doen, is ook wel spannend hoe het ontvangen word. Ook een beetje voorbereiden voor zaterdag, dan is het naald en draaddag bij Bobbin en Crownstiches. Lijkt mij heel gezellig om daar aanwezig te zijn. Wel vroeg vertrekken, het is een eind rijden.Wat een drukte hè! Houd je wel van de straat, toch?!

prettige dag, Bep

13 opmerkingen:

Willie zei

Och Bep wat een machtige tuin heb je toch, ik weet van je dat het veel werk is maar het ziet er ook prachtig uit.Ik denk dat ik 21 juni jou kant op komt, ik wil wel zo'n mandje maken. Maar je hoort het morgenavond nog wel.Ik probeert een paar Dames mee tenemen.

Anoniem zei

Ooooo, dat ziet er goed uit allemaal. Het is veel werk allemaal, maar heerlijk om te doen. Zelf werk ik in een (klein) tuincentrum, waar het nu met al het zomergoed erg druk is. Maar als ik thuis kom, ga ik lekker in de tuin werken voor ontspanning.
Fijne dag!

Anja.M zei

Buxus haag daar ben ik ook mee begonnen, maar zo te zien heb jij meer werk.
Wat heerlijk om zo'n grote tuin te hebben.

bep zei

Nou kwam de zon wel en nu maar hopen dat de buxjes niet bruin worden,het is echt veel werk,maar we hebben er nog steeds veel lol in en nieuwe plannetjes ook nog,groetjes Bep

Hester zei

Je tuin ziet er goes uit. Ik ben ook met de buxus aan het snoeien. Maar de accu is snel leeg. Mooi excuus om tussen door even te quilten. Maar dan ben ik toch blij dat ik niet zo'n grote tuin heb al jullie. Er in zitten vind ik ook wel heerlijk.

Annelein zei

Hi Bep, wat een energie. Vraagje... ik dacht dat je altijd met buxus knippen moest wachten totdat de bladjes wat steviger zijn geworden. Heb jij geen last van bruine randjes??? Ik vind dit altijd zo'n vervelend moment. De buxus groeit helemaal uit model. Kan niet wachten met snoeien. Ga ik maar zo hopen dat het weer wat minder wordt zodat ik ook aan de slag kan. Hoor graag...

Annelein zei

Bep, heb nu pas de rest van je verhaal gelezen. Wat een energie heb jij zeg. En dan ook nog zo veel tijd voor al te creative uitspattingen.

En wat lees ik nog meer... stofjes op de post? Ik ga mijn brievenbus nauwlettend in de gaten houden. Had me ingesteld op 15 mei. Wordt ineens overvallen door een onbedwingbare nieuwsgierigheid. Leuk, leuk, leuk...

bep zei

Allereerst de buxes,mijn ervaring is dat je het best nu al kunt doen,alleen dus met miezerig weer en geen volle zon erop,in september is het het veiligst,maar dan zit je de hele zomer met inderdaad verwaaide buxes,wat ik dus nu heb gedaan met wat zon, is riskant voor de randjes,Ik houd dus ook alleen maar van lage kleine haagjes en kan mij ook moeilijk bedwingen als het geen nat weer is kun je ze eerst sproeien en dan gelijk knippen.Zon is dus schadelijk.Als regel geld ook waar je ze knipt groeit het nog harder,snoeien doet groeien.
Maar Annelein jouw naam ben ik niet tegengekomen bij de lijst,gebruik je een andere naam?,groetjes Bep

Ria Lanser zei

Lieve Bep,

Bedankt voor het mooie stoffenpakketje! Heerlijk om weer een pakketje van jou te mogen ontvangen.

Liefs, Ria

conny's quilts en creaties zei

Vanmiddag rond kwart over 5 kwam ik moe van het werk thuis(ik ben leerkracht op een basisschool) en dan is het heerlijk om zo'n leuke envelop van de stoffenclub bij de post te vinden. Kop koffie erbij, even zitten en dan genieten van al het moois dat je stuurde Bep! Wat een heerlijke pakje stoffen. Dank je wel!

Anoniem zei

Hoi Bep,

Wat een leuke verrassing, de stofjes kwamen veel eerder dan verwacht. Vind ze heel mooi en het hartenquiltje ook, ga ik een kussenhoes van maken.
Groetjes, Monique

Balsemien zei

Wat een gezellige plaatjes Bep. het ziet er allemaal zo mooi uit. Wel een werk hè die buxus snoeien, maar daarna ziet het er allemaal nog mooier uit!
Veel plezier Bep met de naald- en draaddag!

wilma nooij zei

hallo bep, wat een heerlijk postpakketje met heerlijke lapjes, helemaal goed!!!
groeten wilma n.