vrijdag 15 mei 2009

An Moonen komt naar Doesburg

Op 13 juni is er in Doesburg een middeleeuws spektakel in samenwerking met de stMaartensmaaltijd, dit betekent dat er feest gevierd wordt met muziek, markt en gratis een st.Maartensmaaltijd in de grote kerk. (meer informatie bij www.doesburgsehanzefeesten.nl )

Nu was ik gevraagd om bij de oude ambachten te gaan zitten quilten, maar daar kan ik helemaal niet tegen al dat bekijks en vragen of ik niet goed wijs om al die lapjes aan elkaar te gaan zitten naaien.
Maar er iets mee doen lijkt mij wel wat, en nu ik twee keer An Moonen heb ontmoet, dacht ik; ik vraag haar en ze komt! An geeft heel inspirende lezingen over antieke quilts, textiel en merklappen.
Deze lezing zal over stofjes en quilts gaan.
De aanvang is om 2 uur en de lezing duurt tot 5 uur.

Nu kan dat niet in mijn winkeltje en ook niet in het restaurant op het pleintje, dus heb ik iets anders gevonden. In lunchroom La Fleur is een schattig zaaltje dat perfect is voor een lezing van An. Ik ben er helemaal blij mee!
De kosten zijn - incl. de lezing tweemaal koffie/thee en een heerlijk taartje: € 16,50 per persoon.

Wil je komen met je vriendin, quiltgroepje, poppengroepje of gezellig alleen dan kun je je bij mij opgeven via mijn mail of via de webwinkel en kaarten bestellen.
Let op de plaatsen zijn beperkt, dus wel op tijd bestellen, OP=OP!
Om jullie ook de gelegenheid te geven om nog in de winkel langs te komen, ben ik die dag vanaf 09.30 uur geopend.
Na 5 uur helaas niet meer, deze avond ben ik verhinderd.
Ik hoop op een goede opkomst, als ik nog iets vergeten ben horen jullie mij weer. Groetjes Bep

2 opmerkingen:

Cindy at her Country Home zei

Jeetje Bep, ben na lange tijd weer te vinden op de blogs! Wat heb jij heerlijke verhalen geschreven, heb genoten. Je tuin is overweldigend mooi en zo lekker zo'n moestuin...mmmm! Je groenteboer aan huis, verser kan het niet.
Ooooh en An Moonen, lijkt me ook zo'n inspirerend mens net als jou! Weer veel te lang geleden dat ik in Doesburg heb rondgewandeld, hoop dat ik 13 juni erbij kan zijn!
Ga je webwinkel nog even in en hoop gauw je weer "live" te zien. Dankjewel voor het genieten op je blog, veel liefs van Cin X

Saskia zei

Dag Bep,
Via, via op je blog terecht gekomen, en daarna op je website van de winkel.
Wat heb je een leuke winkel, en een bezonder plekje om te wonen!
Een super 'baan'heb je, en zo creatief en talentvol.
Ik ben zo vaak in zeeland te vinden,zeker in de zomermaanden. Kom ook wel in doesburg, maar ben nog nooit in je winkel geweest. Deze zomer kom ik zeker eens langs.
Je ben inspirerend voor me!
Vriendelijke groet
Saskia