dinsdag 3 maart 2009

Heerlijk prutselen met lapjes

Vandaag even lekker met mijn lapjes aan de gang. Ik heb nog geen flauw idee wat het wordt, maar ik wilde de grove streep eens gebruiken. Misschien een ideetje voor de verassingsochtend volgende week. Het zal in ieder geval iets voorjaarsachtig worden, want ook ik kan er niet omheen dat het nu toch voorjaar wordt. Vanaf zondag hoor ik de kievieten op het land en dat is toch een mooi geluid na deze lange lange winter. Voor mij weer een hoop nieuwigheid dit jaar. Het is begonnen met mijn andere bed - ik heb heerlijk geslapen - en natuurlijk niet vergeten mijn nieuwe website!
Prettige dag Bep

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Bep,
Wat leuk dat je zomaar lekker aan de gang gaat en nog niet goed weet hoe het eindigt. Ik wou dat ik zoveel lef had!

Anoniem zei

Zo, jij durft. Maar het wordt ook vast weer beeldschoon. Ben benieuwd. Groetjes, Gerda

GRANNY'S HOUSE zei

Wat is dat toch een fijn gevoel om met lapjes bezig te zijn, ik jan daar ook zo van genieten.
Als ol maar buiten kijk zie ik dat de knoppen van de bloesembomen alweer dikker gaan worden, nog een paar weken en dan staan er weer 7 bomen te bloeien in het park en dan maar hopen dat er geen storm komt, want anders zijn ze zo weer uitgebloeid.

bep zei

Het is voor mij het mooiste wat er is,gewoon wat lapjes pakken ,ben en papier en maar knutselen,de vrije geest laten gaan,maar dan kan ik alleen maar als er rust in mijn hoofd is en mijn andere werk gedaan is,maar dat gebeurt niet zo vaak,dus moet ik maar af en toe een dag pakken en doen alsof alles af is,schoon en op orde,groetjes Bep

Cindy at her Country Home zei

Dit stofje is ook FANTASTISCH! Wil deze nu al voelen in mijn handjes... Vanmiddag ga ik met je "damast" rozen stof spelen voor een kipje met een keukenschort Bep, eigenlijk hoort dit stofje er dan ook bij! Je ziet het wel, lentegroet van Cin en een fijne pruttel lapjesdag toegewenst.

Anoniem zei

Ik heb je strokenquilt en de kleine quiltjes ook even bewonderd. Dit werkje zul je al wel af hebben.