woensdag 18 maart 2009

Daar gaan we weer

Ik kan het toch niet laten... Ben helemaal dol op kransjes, ik ga voor de paasdagen een gezellige krans neerhangen in mooie lente/zomerkleurtjes. Maakt het toch allemaal wat vrolijker. Oppassen voor mijn slijmbeurs, bij de grote krans heb ik een week pijn gehad. Dus nu in gedeeltes, eerst even de stofjes bewonderen en dan in etappes aan het werk. Ik laat hem zien als hij af is.

Nu even iets anders; ik ga met een klein assortiment op 16 mei Liezbeth en Els versterken, op de Naald en Draad dag in de Heenvliet. Misschien zijn er mensen die mee willen om een workshop te doen en gezellig samen te reizen en daar te zijn? Je kunt mij mailen om je op te geven.
Prettige dag, Bep.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben benieuwd naar het eindresultaat. Ik heb er nog nooit eentje gemaakt. Misschien moet ik het gewoon eens proberen en lukt het niet, ach dan heb ik het in ieder geval geprobeerd. De stofjes zijn heel mooi!

Berna zei

Hallo Bep,
Wordt het weer zo'n zakjeskransje? Die heb ik in je winkel gezien en was erg leuk!
De stofjes zijn ook heel leuk. Inderdaad vrolijk zomers.
Zonnig weekend
Berna

Anoniem zei

*Gewoon maken Gerda,er is niets moeilijks aan,alleen is het wel mooier als je de kleurtjes op elkaar afstemt.
*Ik werd er ook warm van Berna,ik heb de zakjes in het zonnetje strak tegen de schuur zittend gevuld ,kreeg helemaal een rood hoofd.groetjes Bep