maandag 1 december 2008

Kerst Open dag

Wat was ik zenuwachtig en druk geweest met de voorbereiding! Het was wel nodig; er waren 19 dames voor de workshop en iedereen heeft heerlijk kunnen werken aan het takjesengeltje. Nu, na deze dag kijk ik er met veel plezier op terug en voel mijn zere rug weer, vandaag maar eens een badje nemen.

De voorbereidingen...

Heerlijk tafelen met lapjesgenoten en genieten van de koffie, choco, thee en de gluhwijn.

Prachtige foto van Liezbeth van Crown Stitches met de vele bakken met borduurpatroontjes. En de gezellige Loeki met haar Emma Bridgewater mokken.

Hier de workshop in de kamer. Het was propvol! En kijk eens naar de jongste deelneemster, is toch prachtig om te zien dat het poppenmaken ook leeft bij de jongeren?

Een "show-en-telletje", heerlijk knus quiltje met St.Nicolaas tafereel.

Mijn meisjes Anna en Berthe bij de openhaard buiten.

En niet te vergeten mijn hulpjes Schoonzus Nettie en vriendin Hester.

Zwager Martin, schoonzoon Jurgen en met tranen in mijn ogen kijk ik naar mijn allerliefste Gerhard,die er altijd is en mij steunt in alles!

En als laatste een mooi en lief bewaarboekje gekregen van Cindy met een mooie foto erin. Die schat heeft het helemaal geborduurd voor mij! Het gezellige blikje heb ik van Loeki gekregen.

Ben ik nog vergeten een foto van de mandjesquilt van Ingrid te maken en de mooie log cabin van Hester, maar ik had de regie van het fotograferen niet in de hand. Prettige dag, Bep.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

O Bep, dat ziet er erg gezellig uit allemaal, ik heb wat gemist zie ik. Rust lekker uit van alles en verwen Gerhard maar.

Groet, Jeanette

Anoniem zei

prachtige foto's.....jullie hebben er veel werk mee gehad....maar wat was dat de moeite waard......ZO GEZELLIG...ik heb enorm genoten!!!!!

Anoniem zei

Fijn dat je zondag zo goed verlopen is.De foto's zien er erg gezellig uit.
Ik wist niet dat je zulke mooie dochters hebt.
Geniet maar van ze.

Cinzia zei

Wow, beautiful day with the friends!
Cinzia

Anoniem zei

Het was een heerlijke dag. Hoe is het met je rug?

Cindy at her Country Home zei

Ooohh Lieve Bep, GEWELDIG GENOTEN is het in 2 woorden! Heb volgens mij een beetje een te uitgebreid verslag gemaakt...hihihih maar m'n lieve engeltje nog afgemaakt! Hoe is het met je rug, weet hoe pijnlijk het kan zijn. Lekker rusten nu Bep, veel liefs van CinX

Lynette Anderson zei

Looks like everyone had a wonderful time, all the decorations inside the house and everyone so busy stitching. The outdoor fireplace looks warm.