maandag 24 november 2008

Sneeuwpret


De foto 's spreken voor zichzelf, iedereen heeft kunnen genieten van de sneeuwval. Heerlijk die andere wereld in één keer! Zo heerlijk knus. Groetjes, Bep

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Deze witte wereld zette mij aan om gezellig voor Midwinter aan de gang te gaan en het werd.... jouw elandje. Het is schattig geworden, heb er een blogje over gemaakt.
Dank je wel voor dit liefs.

Anoniem zei

Bep, Wat ontzettend gezellig. Joke (je kent haar wel Uit Capelle) en ik genieten van je weblog. Zou jij voor ons niet naar het westen van het land kunnen verhuizen, kunnen we je wat vaker opzoeken????
Groetjes Marijke.
Ps. Joke vraagt of jij je muizenpatronen (stitchery)nog hebt uitgebreid? Tenslotte breiden de muizen zich ook snel uit. Groetjes.

cmvantol zei

hallo bep het is zeker wit bij je bij ons is wel wat gevallen maar niet zo veel als bij jullie en nu de gluwijn nog is dat berte op de foto gr cok&wil

Anoniem zei

Hallo broer,dat is zeker Berthe met haar vriend Jurgen,leuk dat je op de weblog reageert,de gluwijn komt zondag te voorschijn.Ik drink het zelf maar niet,heb wat moeite met drank drinken.
Marijke,ik vind het hier te lekker rustig om te verhuizen naar het westen,maar zo af en toe Bep is toch wel voldoende,ik weet niet zo goed wat je bedoelt met de muizen stitchery.
Anje ,wat een lief berichtje,ik heb je blog gezien en hierbij vraag ik Simone of ze je bij de links wilt zetten,groetjes Bep

josé zei

Bep wat ziet dit er gezellig uit, wat had ik graag hier bij willen zijn.

Wij hebben genoten bij jou op donderdag, en Janet met vriendin daar ontmoet.

Bedank voor je geweldige onthaal met lekkere koffie en chocolade. Het was voor ons een top ontmoeting !!!
Dank je wel voor alles !! www.josees.web-log.nl