dinsdag 11 november 2008

Een heerlijke dag!

Ik heb vandaag toch zo'n heerlijke dag gehad! Eerst de inloopochtend; de eerste in mijn keuken sinds 1,5 jaar. Het was geweldig!

Het was heel druk en ik voelde mij apetrots dat iedereen er was, en de kachel snorde veel te hard. Er is een kerstengeltje gemaakt van replicastofjes. Iedereen vond mijn nieuwe atelier prachtig en wilden zo wel een workshop daar bijwonen.Bedankt iedereen voor de gezellige ochtend!

Daarna met Ina en Femmie naar Lochem gereden. Ik had jullie nog belooft te vertellen over de quiltwinkel in Lochem. Nou hier in ieder geval een fiks aantal foto's, kunnen jullie zien wat een prachtige winkel dat is. Gaan jullie mee naar binnen?

Ik kom er heel graag, de koffie en thee staan altijd klaar.

De prachtige cursus ruimte, de sfeer daar is bijna kasteelachtig...

Hoe vinden jullie de rood/oranje muren?

Natuurlijk zijn er ook prachtige quilts te bewonderen:


Voorkant


Achterkant

Allemaal leuke stitcheries

Rietje en Wil van Slagmaat wonen en werken daar nu 11 jaar. Hiervoor hadden zij een quiltwinkel in Almelo. Zij waren een van de eerste quiltwinkels in Nederland.


Hier is Wil aan het werk.

Zo hè, hè, eindelijk tijd voor thee! Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben als ik. Groetjes, Bep

11 opmerkingen:

Cindy at her Country Home zei

Hallo lieve Bep, wat ben jij aan het genieten!! Ben een tijdje uit "beeld" geweest op m'n log kan je lezen waarom. Maar wat heb ik veel bij je in te halen zeg met lezen, helemaal geweldig! M'n dochter Jodie had me al aangespoord om ook zo'n krans met roze strikjes te maken! Vooral dat roze doet het 'm en de kleurtjes, ze is er helemaal weg van. (ik ook) En wat heb je een mooi atelier, kan niet wachten op 30 november a.s. Zal je zo nog even een mailtje sturen anders wordt het weer zo'n lang verhaal hier hahahaha... Dikke zoenen Bep en blijf vooral iedere dag genieten heerlijk X Cin

Hester zei

Hoi Bep, het was erg gezellig gister morgen. En wat een leuk uitje voor jou daarna. Ik wil ook nog eens die kan op rijden. Lijkt me erg leuk.

bep zei

hoi,
Hester ,het is prachtig daar,nog vergeten om een foto van het huis te maken,het is het oude gemeentehuis van Lochem/Laren en ligt aan het Landgoed Ampsen,de lokatie op zich is al de moeite waard.groetjes bep

Debby zei

Hoi Bep,

Wat een prachtige quilts en ook prachtige winkel. Weet je of er ook een site van de winkel is?

Groetjes Debby

Anoniem zei

Dit klinkt allemaal erg gezellig zeg. En rood/oranje vind ik wel passen in die winkel, maar wil je het ook in je atelier gaan gebruiken?

Groet, Jeanette

Anoniem zei

Hallo Debby,er is geen site,maar bij de quiltpagina kun je een rubriek vinden van alle quiltwinkels in Nederland,daar staat atelier van Slagmaat ook bij met alle verdere gegevens,groetjes Bep

Anoniem zei

Neen,ik houd alles maar zeepardje van Histor Jeanette,groetjes Bep

Anoniem zei

Hoi Bep, meid wat een heerlijke winkel! Ik moet ook maar eens snel een kijkje gaan nemen. Maar eerst weer eens langs jou, wat hebben we elkaar al een poos niet gezien! Haha, je 'spreekt' dochterlief meer! Tot snel, knuffel, Els

Anoniem zei

Wat een super gezellige winkel is dit zeg!

Anoniem zei

Hallo els,kan ik je uitnodigen voor 30 november? Ik spreek je dochter zeker vaker,groetjes Bep

Anoniem zei

Hoi Bep: wat ziet het er gezellig uit zeg, zou zo meegaan. Wie weet!!! Ben druk met je krans bezig, wat een schatje. Weet jij waar ik de vulling voor beren kan kopen?