donderdag 4 september 2008

Sleutelhangers

Dit was mijn herfstige woensdag werkje. Uit het nieuwe boekje van Anni Downs. Soms zou ik wel een half jaar ingesneeuwd willen zitten om allemaal leuke werkjes te maken! Maar wel met man, computer en happerij ;)

Fijne dag, Bep

7 opmerkingen:

Simone zei

Laat maar komen die sneeuwstorm! Ik kom ook de tijd wel door!
Ik geniet er ook zo van dat de herfst begint. De avonden worden alweer langer, het blad begint mooi te kleuren, de tuin ligt bezaait met eikeltjes (dat is dan weer iets minder)...

Anoniem zei

Vind je het heel erg als ik erbij kom zitten? Ben met allerlei dingen bezig, wil nog zoveel (Bep-dingen) maken, maar tijd is het probleem. Laat de herfst maar komen, heerlijk.

Groet, Jeanette

PS leuke sleutelhangers!!

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lieverdjes, leuk idee ook voor de Sint of Kerst, komt weer in mijn to do mapje, ik mag zo langzamerhand wel 200 worden ;-)

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Fijn he! zo heerlijk prutselen aan werkjes en gezellig aanschuiven terwijl het buiten guur weer is,mijn dochter zeurt om de hanger met het poesje,zal ik? fijne dag ,Bep

Cindy at her Country Home zei

Ook ik schuif aan, heerlijk! Zal ik wat lekkere herfstchocolaatjes meenemen?
Kon het maar iedere dag zo zijn zonder dat de plicht roept...hihihi X Cin

Anoniem zei

Gezellig ik kom ook erbij zitten.Je zult wel een drukke dag in Arnhem hebben gehad.Was het leuk? Heb je alweer veel nieuwe spulletjes? Ik kom binnenkort weer een keer neuzen bij je.

Anoniem zei

Hup Bep, laat 't maar sneeuwen, ik ga alvast m'n (handwerk)koffer(s) pakken,...
;o)