maandag 15 september 2008

Foto's van Gerda

Vrijdag heb ik Bep gesproken, die vroeg om bijgaande foto's toch toe te sturen. Ik heb het sneeuwpop patroontje gekocht eerder in Doesburg. Gezien mijn stofjes vond ik het op een vogelverschrikker lijken, vandaar dat ik hem maar zo noem.
Succes met het web-log. Erg leuk om steeds iets te lezen en te kijken.

Met vriendelijke groet,
Gerda van Ingen

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar ben ik dan,in ieder geval een reactie,ik kan zelf nog steeds geen foto's plaatsen en die lieve Simone is op vacantie voor vier dagen,heerlijk,dus schrijf ik het wel een beetje vol,vandaag naar Doesburg om te winkel weer open te doen,meestal ga ik wat vroeger om de bestellinkjes in te pakken,ik ben erg snel altijd daarmee.maar de laatste week is hopeloos,ik stuur vaak de verkeerde pakjes en dan heb ik weer een hoop werk er mee om het herstellen,opletten dus.
Ben thuis al heerlijk bezig met de pakjespost van november,mijn gedichtje en het voorbeeld schiet al lekker op,maar dat is verrassing.En als ik aan het doorquilten ben heb ik tijd om nate denken over de kerst open dag in Hall,dit gaat zeker gebeuren, op veler verzoek ben ik overstag gegaan,ik heb de beurs eind november in Rijswijk laten schieten om deze dag te organiseren,het werd te veel om drie dagen zo op het eind van het jaar weg te zijn en mijn kerstmarktje in Hall herb ik vorig jaar gemist na 15 jaar deelname en dan ineens niet,de organisatie was blij met mijn terugkomst,nou ophouden nu en onder de douche,fijne dag allemaal,groetjes Bep

Anoniem zei

Wat een heerlijk nieuws, ik denk dat de kerstmarkt heel gezellig en sfeervol zal zijn.
En dag om naar uit te kijken!
:o)

Anoniem zei

Misschien even uitleggen,de kerstmarkt in Hall is op 12 december midden in het dorp,rond en in de 12 de eeuw kerk en mijn eigen kerst open dag daar wil ik nog een datum voor uitzoeken.
Hallo Ingrid,groetjes Bep

Anoniem zei

Hallo Bep, dat worden zelfs twéé leuke dagen om naar uit te kijken. Die van 18 december staat alvast in de aganda. Maar voor die tijd eerst maar weer eens naar de winkel in Doesburg. Lekker inspiratie opdoen voor het komende winterseizoen. tot ziens. Lotte van der Linden.