woensdag 15 januari 2014

Een receptje van Bep

Nu ga ik nog zelfs receptjes koken in mijn vakantie.Nu word het toch tijd dat ik weer aan het werk ga ,want voor je het weet krijg ik er een nieuwe hobby bij. Ik was aardig tevreden met het weinig tijd voor koken beleid maar het is toch wel een beetje leuk om eens iets uit te proberen.
Je hebt nodig twee venkels , deze rasp je en legt het gerasp in een ovenschaal , daarover heen een beetje groentesaus en een zakje geraspte kaas, is toch niet moeilijk ,40 min op stand 175, ik ga er vanavond wel heerlijk van genieten met mijn Gerhard en mijn voetbaldochter Berthe. 
En verder heb ik deze middag besteed om de nieuwe
  voorjaarsmaileg
in de webwinkel te zetten. Ik kan zo genieten van die spulletjes.
De donkere weken rond Kerst zijn nu voorbij , gelukkig, we gaan de lichte kant weer op.
een prettige avond ,
Bep



1 opmerking:

Anoniem zei

De venkel was heeeerlijk mam!