dinsdag 15 januari 2013

de derde Singertjesdag 5 mei

Het heeft even geduurd maar  nu heb dan toch ik een datum. Ik had het graag in april gehouden maar dat ging niet, mijn agenda zit die maand helemaal vol.
Dus de derde Singertjesdag word gehouden op
 Vanaf 10.00 tot ongeveer 16.00
Ik heb een lijst met diegene die er de vorige bij waren en die hebben voorrang als er binnen nu en 30 januari aangemeld is.
 Maar schroom niet om je snel op de reservelijst te zetten, mijn ervaring is dat het best zou kunnen dat je er bij kunt zijn.
Wel even vermelden dat je op de reserve lijst wil staan. Wanneer er voldoende reserve aanmeldingen zijn kan ik misschien de zaterdag 4 mei er ook aan plakken.
Ik heb ongeveer 24 plekjes en de prijs is aangepast ( 20 euro )  ik kwam er niet meer mee uit.
Vandaag mijn winkeltje weer open,
 ik heb 5 heerlijke rustweken gehad en vele dagen niets gedaan. Ook wel wat quiltwerk gedaan, maar gewoon een soort rust gehouden en genoten van de simpele dingetjes.
Het blogje hieronder kun je nog lezen over mijn  IJSPRET ACTIE.
een prettige dinsdag,
Bep
 
 
 
 
 


5 opmerkingen:

Gert zei

Oooh, da's nou jammer...dat weekend zit ik met de beurs in Veldhoven, en een verjaardag op zondag, dus dat gaat niet lukken... ;-( En het was zo gezellig de vorige keer...

bep zei

Getverderry Gert, het was zo gezellig met je, het kon niet anders en de week erop is het moederdag,maar in september weer een keer,kijk maar vast welke zondag je dan kunt dan hoor ik het wel.Maar misschien is het ook wel op de zaterdag, groetjes Bep

riet zei

Hallo Bep,
Ik krijg steeds meer moeite met het lezen van je blog op de Ipad door de donkere achtergrond. En om nu iedere keer de desktop op te starten....
Groet Rita F

bep zei

Rita, ik zal er eens achteraan gaan, Bep

Anoniem zei

goedemorgen Bep,
Het borduurpatroon van de schaatsers en de zaanse schans huisjes is volgens mij van Mies Bloch.
gr van dicky